Ekstra Bladet

Hvor er pengene Britta

-

Ekstra Bladet har dokumenter­et i adskillige artikler, at Britta Nielsen har haft et forbrug, der ikke stemmer overens med hendes indtaegt på 27.434 kroner om måneden.

Hendes bilpark har blandt andet inkluderet en ombygget Man-lastbil, en Renault Master-hestecampe­r, en BMW X5, en Audi A3, en VW Touran,en Land Rover Defender og to Range Rovers.

Derudover har Britta Nielsen købt en ødegård i Sverige, dyre smykker, et føl til 175.000 kroner og havde 300.000 kroner liggende i kontanter, da hun blev anholdt i Sydafrika.

Helt usandsynli­gt

Og så har den medsigtede mand ifølge bagmandspo­litiet modtaget pengeoverf­ørsler og aktiver til en vaerdi af 3,66 millioner fra Britta Nielsen over en årraekke.

Til venner og bekendte har Britta Nielsen blandt andet forklaret de store indkøb med, at hun havde arvet pengene fra sin afdøde mand. En forklaring, som en af mandens tidligere venner har afvist over for Ekstra Bladet som helt usandsynli­g.

I jagten på vaerdier har Boris Frederikse­n allerede beslaglagt flere ejendomme samt Britta Nielsens private konti og hendes pensionsop­sparing, men i runde tal mangler der stadig 100 millioner – mindst. For tilbagebet­alingskrav­et til Britta Nielsen er på grund af renter steget til 122.751.069, så et af de ubesvarede spørgsmål i den spektakula­ere sag er stadig: Hvor er pengene, Britta? cno chh

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark