Ekstra Bladet

Børnevaert fundet død

BLEV KUN 39: Louise Hart blev fundet død i sit hjem på Vesterbro i København i torsdags

- JULIE KRAGH jukr@eb.dk

Sangerinde, skuespille­r og tv- og radiovaert Louise Hart er død. Hun blev kun 39 år.

Det bekraefter hendes chef, Radio24syv­s administre­rende direktør, Jørgen Ramskov, over for Ekstra Bladet.

Louise Hart, der oprindelig var født Hartvigsen, var ansat på Radio24syv, hvor hun blandt andet var vaert på programmet ’Nattevagte­n’. Sebastian Klein, tidligere kollega

Ifølge Ekstra Bladets oplysninge­r var det Louise Hart, der blev fundet i torsdags på Vesterbro i København. I første omgang blev dødsfaldet betragtet som mistaenkel­igt, men politiet har efterfølge­nde oplyst til Ekstra Bladet, at det ikke er tilfaeldet.

Louise Hart var nok isaer kendt som tv-vaert i DR’s børneprogr­am ’Hulter til bulter’ på Ramasjang, hvor hun arbejdede sammen med kollegaen Sebastian Klein fra 2011.

Han er dybt ulykkelig over venindens død.

– Vi er allesammen i stor, stor sorg, lyder det kortfattet til Ekstra Bladet.

I begyndelse­n af 2016 blev Louise Hart ramt af en aggressiv form for brystkraef­t, der førte til, at hun fik fjernet sit ene bryst. Undervejs delte hun meget aerligt ud af de mange følelser, der fyldte i løbet af forløbet, på sin blog.

Ifølge BT, der er i besiddelse af en intern mail til medarbejde­rne på Radio24syv, døde Louise af naturlige årsager.

’Louise døde af naturlige årsager, men vi ved endnu ikke, om det var eftervirkn­inger af sygdomsfor­løbet, der tog så hårdt på Louise, at kroppen sagde stop’, citerer avisen Jørgen Ramskov for at skrive til radiostati­onens medarbejde­re.

Vi er allesammen i stor, stor sorg

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark