Ekstra Bladet

Vennernes farvel: Verden er et fattigere sted uden dig

- Sanne Gottlieb, ’Nattevagte­n’: vaert på Lars 'Chief 1' musiker-kollega: Pedersen, Ditte Okman, Radio24syv: kollega på FOTO: STINE TIDSVILDE

’Vi har graedt så meget siden i går. Men i dag samledes vi på Mikaels kontor. Og du skal vide, hvor vellidt du var. Hvor fint folk taler om dig, og hvor mange du har ramt med dit vaesen.

Louise for satan. Tak for vores samtaler. Vores grin. Tak for jeg kunne lette mit hjerte, og så blive mødt med aerlighed og rummelighe­d’ skriver hun på Facebook og tilføjer:

’Verden er et fattigere sted uden dig. No shit – det er den! Og hvis nu himlen findes, og du sidder deroppe, så ved jeg at du vil lave den til en fest. For sådan en var du.’

’Jeg forstår det ikke. For få dage siden havde vi en dialog om cannabisol­ie, hvor du gav en masse gode råd, skrev, at så’n nogen som os skulle huske at leve livet forlaens og vaere i nuet ... Nu er du vaek ... lige pludseligt. Så uvirkeligt. Tak for musikken, du har altid vaeret skide dygtig, vi nåede dog aldrig at få lavet noget sammen. Må du hvile i nuet der hvor du er’ skriver produceren på Louise Harts Facebook-side. ’Louise og jeg har haft mange og meget lange samtaler siden. Om natten fra hver vores seng. På arbejdet. På skrift. Og i naervaer. Om alt det, der betyder noget. Du lovede, at jeg kunne betro mig til dog. Jeg turde ikke altid ... Louise er pludselig død. Hun er vaek nu. Jeg kommer til at savne hende – og er ulykkelig over, at jeg aldrig skal se hende mere. Og at jeg ikke fik mulighed for at kramme hende farvel. Det var alt, alt for tidligt. Der var mange ting, hun var i fuld gang med. Et liv’, skriver Okman på Facebook.

 ?? FOTO: CASPER HOLMENLUND CHRISTENSE­N/RITZAU SCANPIX ?? Louise Hart overlevede aggressiv brystkraef­t for to år siden. Nu er hun død – bare 39 år gammel.
FOTO: CASPER HOLMENLUND CHRISTENSE­N/RITZAU SCANPIX Louise Hart overlevede aggressiv brystkraef­t for to år siden. Nu er hun død – bare 39 år gammel.
 ?? FOTO: JONAS OLUFSON FOTO: JAKOB JØRGENSEN ??
FOTO: JONAS OLUFSON FOTO: JAKOB JØRGENSEN
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark