Ekstra Bladet

Voksenjomf­ru? Gå da til en luder og få det overstået!

– Mens jeg sad og så programmet, tog jeg mig selv i at skrige til fjernsynet, skriver Ditte Okman om det nye DR3-program ’Jomfruerne­s klub’

- Ditte Okman Jeg vidste For sandheden Min egen første Faktisk burde Ud over Jeg kan sateme

det bare!!!

Efter at have set ’Gift ved første blik’ og stiftet bekendtska­b med voksenjomf­ruen Michael sagde krystalkug­len mig, at denne minoritet måtte vaere naeste gruppe, der skulle i DR3’s udstilling­svindue – og ganske rigtigt; nu kan man følge fire fine fyre, der af naesten fire forskellig­e årsager aldrig har ligget med en nøgen dame. Faktisk har et af medlemmern­e i ’Jomfruerne­s Klub’, som programmet hedder, aldrig kysset en voksen kvinde på munden.

Et par af dem aner simpelthen ikke, hvordan de skal baere sig ad. De kan ifølge eget udsagn ikke føren en samtale med kvinder. Det er faktisk så slemt, at den ene blankt erkender kun at kunne fyre fire sammenhaen­gende saetninger af i samtale med en kvinde, før klappen går ned.

Han studerer i øvrigt molekylaer biologi. En anden studerer belejligt nok psykologi.

En tredje fyr mener, at den seksuelle akt er noget så saerligt, at den kun skal udføres med en, man elsker. Elsker meget højt og med hjertet, forklarer han, mens han slår sig på brystkasse­n. Det skal vaere noget helt specielt, insisterer han! Og det er jo sådan set fint nok – hvis ikke det var, fordi manden naermer sig de 30 år.

er jo, at sex allerførst­e gang ikke er magisk. Det kan vaere specielt, bevares, men det er altså mest specielt og ’saerligt’, fordi det er mega akavet. Og kikset. Måske lidt dejligt, hvis man er heldig. For nogle er oplevelsen kortvarig. For andre meget langvarig. Fordi det både startede og sluttede med slap diller.

Praestatio­nspik, hedder det vist.

gang var med Bo fra Allerød i en vandseng i en kaelder. Og jeg havde strømper på. Det var bare maerkeligt. Ikke decideret ubehagelig­t, men magisk bliver den første gang sgu ikke.

For helt aerligt, hvis man vil have magi, skal man nok kunne finde ud af at bolle.

Mens jeg sad og så programmet, tog jeg mig selv i at skrige til fjernsynet, at alle fire fyre burde gå til en luder og få det overstået. Det besøg skal sgu da nok også blive specielt. Og med garanti ikke langvarigt. Bestemt noget, man vil huske – og helt sikkert godt for den naeste partner. Taenk også lige på hende!

Det er heller ikke fedt at skulle bolle med en voksenjomf­ru

Fordommene. Han magter dem ikke og saetter sig derfor for som ugeopgave at invitere en kvinde på date

Det er muligt, at det ikke er fedt at vaere jomfru – nej – men det er heller ikke fedt at skulle bolle med en voksenjomf­ru.

programmet handle om Kasper og om, hvor svaert det åbenbart er i 2018 at springe ud som bøsse. For mens de andre tre drenge ikke har selvtillid nok til at smide bukserne, så erklaerer Kasper, at han nok slet ikke har lyst til at smide dem – i hvert fald ikke over for en kvinde. Han mener, han er homoseksue­l, men mener også, at det er for hårdt at kaste sig ud i sin tro seksualite­t. Fordommene. Han magter dem ikke og saetter sig derfor for som ugeopgave at invitere en kvinde på date.

det åbenlyst pinefulde i at se en ung fyr undertrykk­e sin seksualite­t i frygt for omgivelser­nes reaktion (og ja, han springer vel ud her for åben skaerm), så fik jeg naermest kramper i hver en celle af min krop ved tanken om Kaspers seksuelle debut. For hvis de andre drenge har en lidt urealistis­k drøm om den helt unikke, kaerlige og magiske oplevelse, så kan jeg da med 100 procents sikkerhed forudse, at Kaspers bliver en skraekkeli­g ydmygende og helt igennem raedselsfu­ld oplevelse. Ikke mindst for kvinden.

godt forstå, at der er brug for Copenhagen Pride en gang om året – for hvis en ung, homoseksue­l fyr kan tvinge sig selv i kassen med en kvinde i ren angst for samfundets afvisning og dømmende blikke, så har vi altså lidt vej endnu.

 ?? FOTO: STINE BIDSTRUP ?? Et luder-besøg er bestemt noget, man vil huske – og helt sikkert godt for den naeste partner. Taenk også lige på hende, skriver Ditte Okman.
FOTO: STINE BIDSTRUP Et luder-besøg er bestemt noget, man vil huske – og helt sikkert godt for den naeste partner. Taenk også lige på hende, skriver Ditte Okman.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark