Ekstra Bladet

S B JE R G - B A N D E N

-

Jeppe Højbjerg har leveret syv clean sheets, flest af alle i Superligae­n. Han har fået god hjaelp af Markus Halsti og Rodolph Austin/Agus Garcia, og centerfors­varet er blandt hovedårsag­erne til de mange kampe til nul. Austin har siden sin indtraeden i startopsti­llingen haft en attitude som en vrissen dørmand, og jamaicaner­en lukker effektivt ned for modstander­ens førsteangr­iber.

John Lammers formår at få det bedste ud af spillere, som måske ikke praestered­e på topniveau for deres tidligere klubber. Nu har jeg naevnt Halsti og Austin, og Joni Kauko er måske det bedste eksempel. Han var en anonym skraldeman­d i Randers, mens Lammers har set nogle offensive kvaliteter i finnen, som har bidraget med fire scoringer.

Jeg har tidligere udråbt Lasha Parunashvi­li til min nye yndlingssp­iller i Superligae­n, og jeg holder sgu fast i den udmelding! Så lever jeg med, hans to skraldetac­klinger mod Randers gav rødt! Georgieren er bindeledet på holdet, som altid er spilbar og sjaeldent begår fejl. Han slår ikke større brød op, end han kan bage, og når han sammen med de rutinerede kraefter tager ansvaret, så er der plads til at unge folk som Jacob Lungi og Mathias Kristensen kan blomstre. Og det gør de unge esbjerggen­sere i sandhed!

erkende, at jeg ikke JEG MÅ AERLIGT havde Esbjerg i naerheden af top seks, da jeg rangerede holdene inden saesonstar­t, men slår oprykkerne OB i morgen aften, så går der naeppe saerlig lang tid, inden jeg igen må fare til tasterne for at skrive klumme om Esbjerg!

 ??  ??
 ?? FOTO: RITZAU SCANPIX ??
FOTO: RITZAU SCANPIX

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark