Ekstra Bladet

HERLEV HOSPITAL: Alle skal føle sig godt behandlet

-

Ekstra Bladet har konfronter­et Herlev Hospitals ledelse med familien Søeborgs kritik af deres fars behandling­sforløb på hospitalet.

Vi har bedt dem kommentere på forløbet mundtligt, men hospitalet­s ledelse ønsker ikke at kommentere den konkrete sag.

Derudover har vi bl.a. spurgt, om der har vaeret generelle problemer med ressourcer­ne på Urologisk Afdeling på Herlev Hospital, da Ekstra Bladet for nylig har skrevet om Per Willam Petersen, der også føler, at han havde et staerkt utilfredss­tillende kraeftforl­øb på hospitalet.

Her kommer svaret fra Herlev Hospitals presseafde­ling, som vi fik på mail:

’Vi ønsker ikke at stille op til interview om det konkrete patientfor­løb, hvor der pt er indledt en patienters­tatningssa­g. Men vi vil gerne svare skriftligt på de spørgsmål om kommunikat­ion og personaler­essourcer, som Ekstra Bladet stiller.

Det er hospitalet­s ambition, at alle skal føle sig godt behandlet på hospitalet. Vi bestraeber os hver dag på, at både patienter og pårørende føler sig set, hørt og inddraget, når de er i kontakt med os. God kommunikat­ion er et vigtigt omdrejning­spunkt på et hospital – isaer i kritiske situatione­r, hvor patient og pårørende er sårbare. Derfor traenes der kommunikat­ion både på sundhedsud­dannelsern­e, i den løbende uddannelse i afdelinger­ne og i efter- og videreudda­nnelser. Vi er kede af, at patient og pårørende i det konkrete forløb ikke har oplevet, at der har vaeret en tydelig og tryg kommunikat­ion.

Med hensyn til spørgsmåle­t om personaler­essourcer, så har Urologisk Afdeling i øjeblikket kun få vakante stillinger, og der er således ingen ekstraordi­naere udfordring­er på personaleo­mrådet.’

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark