Ekstra Bladet

COMEBACK

Tv-vaert i dyb sorg: Har mistet naer veninde

- JULIE KRAGH jukr@eb.dk FOTO: DR

Fredag kom det frem, at sangerinde, tv-vaert og senest vaert på Radio24syv, Louise Hart, er død i en alder af blot 39 år.

I den forbindels­e fortalte hendes ven og tidligere kollega Sebastian Klein til Ekstra Bladet, at han var ulykkelig over tabet.

Himlen er for evigt mindre blå. Solen vil altid skinne svagere

– Vi er allesammen i stor, stor sorg, fortalte han kortfattet, men understreg­ede, at han ikke havde overskud til at tale mere om det pludselige dødsfald.

Lørdag morgen har han dog fundet overskud til at dele nogle tanker om Louise Hart, som han arbejdede sammen med på børneprogr­ammet 'Hulter til bulter' fra 2009.

'Min søde, lille, fantastisk­e, kloge, smukke, vidunderli­ge, skrøbelige Louise er død...

Himlen er for evigt mindre blå.

Solen vil altid skinne svagere', skriver den 46-årige Klein på sin Facebookpr­ofil og tilføjer:

'Beriget af at have kendt hende og uendelig forarmet af, at hun nu er vaek, er jeg i dyb sorg.'

Louise Hart slog igennem som sangerinde og skuespille­r, men blev isaer kendt som børnevaert sammen med Klein.

Ramt af brystkraef­t

I begyndelse­n af 2016 blev Louise Hart ramt af en aggressiv form for brystkraef­t, der førte til, at hun fik fjernet sit ene bryst. Undervejs delte hun meget aerligt ud af de mange følelser, der fyldte i løbet af forløbet, på sin blog.

Hun blev erklaeret rask efter operation og kemoterapi. Det er endnu uklart, om hendes sygdom har haft betydning for hendes død, oplyste hendes chef, administre­rende direktør på Radio24syv, Jørgen Ramskov, i en inter n mail til radioens ansatte.

– Louise døde af naturlige årsager, men vi ved endnu ikke, om det var eftervirkn­inger af sygdomsfor­løbet, der tog så hårdt på Louise, at kroppen sagde stop, skrev Jørgen Ramskov ifølge BT.

Senest arbejdede hun som vaert på Radio24syv, hvor hun blandt andet bestyrede 'Nattevagte­n'. Jette Stub var slet ikke faerdig med at dyste i det bedste dessertkre­ationer, da hun røg ud af ’Den store bagedyst’ som nummer to i 2015. Derfor kan hun for tiden spottes på TV2 Fri, hvor hun laver slik og søde sager i ’Sukkerchok’.

– Jeg vil simpelthen have en ny chance til at vise, at jeg kan mere, end jeg kunne i 'Bagedysten', forklarer hun til Ekstra Bladet.

 ?? FOTO: NANNA NAVNTOFT ?? Sebastian Klein er ulykkelig over at have mistet Louise Hart, som han havde lavet børne-tv sammen med.
FOTO: NANNA NAVNTOFT Sebastian Klein er ulykkelig over at have mistet Louise Hart, som han havde lavet børne-tv sammen med.
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark