Ekstra Bladet

KVALTE 16-ÅRIG BEVIDSTLØS

En profession­el dansk MMA-kaemper er blevet anholdt for et overfald på en 16-årig. Begge er smidt ud af klubben, hvor overfaldet foregik

- STEFAN CHRISTENSE­N sc@eb.dk

En af Danmarks bedste MMA-kaempere blev sent torsdag anholdt af Københavns Politi for et overfald, hvor en 16-årig mand blev kvalt til bevidstløs­hed uden for ringen i kampsports­klubben Rumble Sports på Frederiksb­erg.

Det oplyser flere kilder til Ekstra Bladet.

Efterfølge­nde opstår der noget tumult uden for klubben, hvor flere personer med relation til den 16-årige vil have fat i MMA-kaemperen, der dog undslipper

Den profession­elle MMA-kaemper, der desuden var instruktør i klubben, er efterfølge­nde blevet løsladt igen.

Ekstra Bladet er bekendt med identitete­n på begge maend, der er blevet ekskludere­t af klubben.

Sparring gik galt

De to maend sparrede i løbet af ugen i Rumble Sports. Sparringen udviklede sig imidlertid voldsomt, og de to parter måtte efterfølge­nde skilles ad. Inden da nåede begge maend at true hinanden ganske alvorligt.

Det sluttede med det.

Dagen efter var den profession­elle kaemper tilbage i klubben og gik forbi den 16-årige. Det møde var ikke i forbindels­e med traening i klubben.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninge­r spurgte han den 16-årige, om de to fortsat havde et problem, eller om de var kommet videre. Til det svarede den 16-årige, at det ville han nok finde ud af senere senere på dagen.

Det resulterer i, at MMAkaemper­en kaster sig over dog ikke den 16-årige og laver et såkaldt ’choke’, der får ham til at gå ud som et lys. Choke er et greb inden for MMA, men er naturligvi­s fuldstaend­ig bandlyst uden for ringen.

Efterfølge­nde opstår der noget tumult uden for klubben, hvor flere personer med relation til den 16-årige vil have fat i MMA-kaemperen, der dog undslipper.

Kampklaedt­e betjente

Ifølge Ekstra Bladets oplysninge­r blev overfaldet senere anmeldt til Københavns Politi, der ifølge Ekstra Bladets oplysninge­r mødte op med kampklaedt­e betjente på den profession­elle MMA-kaempers adresse sent torsdag aften og anholdt ham uden yderligere dramatik.

Han er siden blevet løsladt igen efter at vaere blevet afhørt.

Ekstra Bladet har vaeret i kontakt med Tue Trnka, der er stifter og medejer af Rumble Sports. Han er ikke en del af den daglige drift og var derfor heller ikke til stede under de to episoder, men han er bekendt med sagen.

– Jeg kan bekraefte, at der har vaeret en haendelse i klubben, hvilket har ledt til en permanent ekskluderi­ng af to medlemmer, hvoraf den ene også er instruktør. De har begge udvist fuldstaend­ig uacceptabe­l opførsel, som på ingen måde reflektere­r vores vaerdisaet, normer eller regler.

Blevet anmeldt

– Optrinnet er blevet anmeldt til politiet af den ene part, og vi samarbejde­r selvfølgel­ig med myndighede­rne, så de får alle de oplysninge­r, de har brug for.

Det danske MMA-forbund, Danish Mixed Martial Arts Federation, bekraefter, at de er blevet gjort bekendt med en haendelse, og at de har kendskab til, at MMA-kaemperen er blevet anholdt og afhørt af politiet, inden han blev løsladt.

Ekstra Bladet har vaeret i kontakt kommunikat­ionschef hos Københavns Politi, Tasja Parize, men hun ønsker hverken at be- eller afkraefte oplysninge­rne om anholdelse­n på nuvaerende tidspunkt.

 ?? FOTO: JONAS OLUFSON ?? Bandlyst MMA-kaemperen kastede sig over den 16-årige og lavede et såkaldt ’choke’, der fik ham til at gå ud som et lys. Choke er et greb inden for MMA, men er naturligvi­s fuldstaend­ig bandlyst uden for ringen.
FOTO: JONAS OLUFSON Bandlyst MMA-kaemperen kastede sig over den 16-årige og lavede et såkaldt ’choke’, der fik ham til at gå ud som et lys. Choke er et greb inden for MMA, men er naturligvi­s fuldstaend­ig bandlyst uden for ringen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark