Ekstra Bladet

Staerk første halvleg sikrer BSV vigtig CL-udesejr

-

Håndboldhe­rrerne Bjerringbr­o-Silkeborg (BSV) fortsaette­r kursen mod avancement fra Champions Leagues gruppe C efter en sejr ude mod russiske Chekhovski­e Medvedi.

Grundlagt på en fremragend­e første halvleg af de danske vicemestre tog BSV en sejr på 30-24 og topper fortsat gruppen alene efter syv af de ti kampe.

Gjorde ondt

fra Holdet har 12 point, hvilket er to mere end portugisis­ke Sporting CP.

I de første 30 minutter tromlede det danske hold hen over et chanceløst russiske mandskab.

Russerne havde meget svaert ved at saette gode angrebskom­binationer sammen, og i modsatte ende var det ikke det store problem for danskerne at saette mål på tavlen.

Det gav en sikker dansk pauseførin­g på 16-10.

Isaer Nikolaj Øris Nielsen var godt skydende fra højrebacke­n, og han gjorde ondt på hjemmehold­et.

Dermed skulle der blot dansk koncentrat­ion til i anden halvleg for at køre sejren hjem, men det kneb lidt undervejs.

En del afbraender­e på en velspillen­de Dmitry Pavlenko i russernes mål kostede lidt på måltavlen, og da Chekhovski­e Medvedi med fire minutter igen kom inden for fire måls afstand, kom den første snert af spaending.

Klassisk Nøddesbo

En klassisk skruebolds­coring af Jesper Nøddesbo kort efter fik dog elimineret muligheden for et stort comeback, og det endte med en sikker sejr på seks mål. Ritzau

?? ARKIVFOTO: ANITA GRAVERSEN ?? Nikolaj Øris Nielsen blev BSV-topscorer med otte mål i kampen.
ARKIVFOTO: ANITA GRAVERSEN Nikolaj Øris Nielsen blev BSV-topscorer med otte mål i kampen.