Ekstra Bladet

UVAERDIG EXIT

-

Det hele endte lidt i manges øjne.

Selv om begge parter havde benaegtet dens eksistens over for både presse, fondsbørs og dele af klubbens bestyrelse, indeholdt kontrakten en klausul, der gjorde det muligt for Brian Laudrup at bryde den efter et halvt år. Det gjorde han 30. maj. Pr. telefax.

De mangelfuld­e informatio­ner gav en påtale fra fondsbørse­n, men inden da skulle parterne gøre boet op og finde en ordlyd i en faelles pressemedd­elelse.

Brian Laudrup tilbagebet­alte på eget initiativ fire af de fem millioner kroner, han havde modtaget i et såkaldt sign on fee, men på bundlinjen stod, at alle havde tabt personlig prestige og trovaerdig­hed på det største klubskifte i dansk historie. uvaerdigt

Laudrup tilbagebet­alte på eget initiativ fire af de fem mio. kroner

Der var også følelsesma­essige omkostning­er for Brian Laudrup.

Han følte sig under pres i den afsluttend­e forhandlin­gsfase, fordi han frygtede for sin fars job i Parken, og siden undrede det ham, at hans storebror kunne sidde på samme stadion ved siden af Østergaard. Han udtrykte senere, at han havde savnet deres støtte i en svaer situation.

Brian Laudrup nåede at spille 12 kampe i FCK-trøjen og score to mål.

Han spillede endnu en saeson i Ajax Amsterdam med 15 scoringer i 38 kampe.

Flemming Østergaard stoppede i 2010 som bestyrelse­sformand i Parken og blev kort efter frataget sin status som aeresmedle­m. Han afsoner netop nu en dom på halvandet års faengsel for manipulati­on med Parkens akitekurs.

De to har ikke vaeret på talefod siden.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark