Ekstra Bladet

I øvrigt mener

- Sven Klink Bejt Vaenge 29 Hjørring Flemming Støvring Østbanegad­e 103 København Ø Veber Finnedal København Otto Høier Bethesdave­j 42 Aarhus Hans-Henrik Kjaer Hansen Greve Morten Dreyer Dragør

at så skulle viI IGEN i søndagsavi­sen ha' en to-tre sider om Kevin Magnussens 12. og 13. pladser. at Black Friday måske også har vaeret Danske Banks deadline til at få sorte penge hvidvasket, så de kan vaere ’klar’ til den foreståend­e højtid – en forhåbentl­ig ’White Christmas’. at det er ufatteligt, at en forsvarer til en voldssigte­t person på grund af sygdom kan få retssagen udskudt til april naeste år – på grund af andre aftaler i sin kalender. Der findes vel masser af andre advokater, der kan overtage.

Det kan da ikke vaere rimeligt i en retsstat som Danmark. at forsvarsmi­nister Claus Hjort har ret, når han siger, at Danmark er et lille land, og at vi ikke kan stå alene. Men man skal ikke vaere naiv, og vi skal også have modet til at sige fra – f.eks. i forhold EU og NATO og FN. at nu truer Nordea igen med at lukke vores netbank, fordi vi ikke vil svare på deres spørgsmål, som de også gjorde i 2016. at jeg forstår godt, at politiet ikke sender en patruljevo­gn, når en bande plyndrer et supermarke­d med et kommandora­id. To politibetj­ente, som skal stoppe en større gruppe forhaerded­e og hårdtpumpe­de kriminelle? Glem det, politiet bliver massakrere­t.

Der skal tre ting til at bekaempe banderne.

1. En ganske markant ubetinget faengselss­traf.

2. En økonomisk øretaeve, som efterlader forbrydere­n uden en klink.

3. En udvisning for altid, og haefte indtil udrejse.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark