Ekstra Bladet

I øvrigt mener

- Nicolai Sennels København Per Larsen Dalvangsve­j 67 Glostrup Paul Alring Kingosvej 49 Helsingør Michael Thestrup Cand.merc. Brønshøj Erling Madsen Brolaegger­vej 11 Slagelse

at selvfølgel­ig skal medarbejde­rne på udrejseøen Lindholm vaere bevaebnede. Og så bør beboerne alle have gps-armbånd på. Robotter kan klare det meste af arbejdet, herunder rengøring og maden. Lad os ikke bruge for mange ressourcer på de mennesker. at det lyder som en rigtig god idé, at der skal pant på stort set alle plastposer med mere. Men kunne man så ikke også saette pant på for eksempel vinflasker? De kan jo også genbruges. at når man ser EM i kvindehånd­bold, så er det naermest dagligt, at man henviser til kampe ’der bare kan ses på TV2 Play’. Jo tak, til 99-139 kroner om måneden – og man betaler rigeligt i licens og tv-pakker i forvejen, specielt hvis man har den store YouSee-pakke. Dagligt henvises også til, at man kan gå ind og laese dit eller dat på sport.tv2.dk, en side, der er spaekket med reklamer, som TV2 så også kan tjene på. Hvad om denne side betalte for TV2 Play? Så ville der vaere lidt mening med galskaben. YouSee kunne også smide TV2 Play gratis med i den store pakke. at normalt står politikere i kø for at komme i historiebø­gerne, men når det gaelder underskriv­elsen af FN’s indvandrin­gspagt om få dage, så gemmer Danmarks ledende ministre sig bag panelerne for ikke at blive fotografer­et sammen med storsmilen­de globaliste­r og islamister.

Kaere ministre: Hvad I ikke vil laegge ansigt til, bør I heller ikke laegge navn til. at Ørsted (tidligere DONG) skal ikke saelge el-distributi­onen. Forstår I det?

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark