Ekstra Bladet

Sandheden gjorde ondt

-

NANTES (EKSTRA BLADET): Det danske landshold tumlede ud af arenaen i Nantes som en groggy bokser. Klavs Bruun Jørgensen var synligt ophidset og udvandrede fra et interview med TV2, fordi han ikke mente, de udviste nok respekt i nederlaget­s stund. Det var lige tyndhudet nok, men det er heller ikke morsomt at blive udstillet, skilt ad og slået tilbage til start af et fransk landshold, som var klasser bedre end det unge danske mandskab.

ud fra de seneste to kampe mod Serbien og Frankrig, har Klavs Bruun ikke flyttet det danske landshold, mens de hold, vi før har kunnet slå og konkurrere med, har rykket sig markant.

Vi har snakket meget om, at det danske forsvar er vores bedste våben. Men det kunne intet stille op mod hverken Serbien eller Frankrig. Og vores målvogtere tog intet. Det var ligefrem ubehagelig­t at se på. Danmark fik ellers en flyvende åbning mod de franske verdensmes­tre. For en gang skyld kom vi foran, men det sluttede ved 4-3. Derfra stod der Frankrig på det hele.

BEDØMT

havde valgt at tage sin anfører Stine Jørgensen med mod Frankrig. Hun har normalt stor betydning for holdet både på og uden for banen, men ikke denne gang. Hun kom på banen for at stabiliser­e det danske angrebsspi­l, men hun kunne ikke bidrage med noget positivt.

Hun begyndte med to tekniske fejl i traek på et tidspunkt godt midtvejs i første halvleg, hvor Frankrig blot var foran med to mål. Det bragte det samlede antal danske tekniske fejl op på seks. Og derfra gik det fra ondt til vaerre.

Vores keepere havde blot en enkelt redning hver i første halvleg, hvor de franske havde ni. Det fortaeller lidt om forskellen på de to hold. Det skal tilføjes, at den franske målmand havde gode arbejdsbet­ingelser, fordi de danske skytter ofte blev presset hårdt i afslutning­erne.

KLAVS BRUUN

fik Sandra Toft og Althea Reinhardt ikke. Ofte kom franskmaen­dene svaevende ind i feltet til helt frie skud. Så er det ikke sjovt at vaere målmand.

Til sidst i kampen fik Danmark kastet grus i den franske angrebsmas­kine ved at bringe Line Haugsted frem i et 5-1-forsvar. Det kunne måske have vaeret brugt tidligere, men mon ikke også Frankrig havde fundet løsninger på det. For de var hele tiden et skridt foran i både tanke og handling.

SAMME HJAELP

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark