Ekstra Bladet

Nøglespill­eren Bashkim Kadrii: Vil vise, FCK tog fejl!

-

Bashkim Kadrii var jaget vildt i sommerens transfervi­ndue, hvor mange både danske og udenlandsk­e klubber havde snøren ude efter FCK-spilleren, der i den forgangne saeson som lejesvend reddede Randers fra nedrykning i samspil med Saba Lobzhanidz­e.

I FC København kom det endelige gennembrud dog aldrig, og derfor fik Kadrii lov til at finde en ny klub på sommertran­sfervindue­ts sidste dag.

Valget faldt på OB, som Kadrii repraesent­erede fra 2009-2014. Og nu spiller angriberen en stor rolle i fynboernes øjeblikkel­ige Superliga-succes.

– Planen var egentlig, at jeg skulle til udlandet, men den helt rigtige pakke kom aldrig. Jeg skulle ikke bare ud for at komme ud, og da OB strakte sig meget langt for at få mig tilbage, så var jeg ikke i tvivl, siger Bashkim Kadrii.

Planen var egentlig, at jeg skulle til udlandet, men den helt rigtige pakke kom aldrig

Bashkim Kadrii spillede i nederlaget mod Esbjerg, men med Kadrii på holdkortet har OB ikke tabt siden.

Fandt tilbage til målene

– Det kan jeg ikke tage aeren for, men jeg giver en anden dimension til vores offensiv, hvor jeg har fundet ind i noget godt med Nicklas Helenius og de offensive kraefter på midtbanen.

Bashkim Kadrii scorede allerede i sin anden kamp for fynboerne, men holdt så en laengere scoringspa­use. Først i forrige runde mod FC Nordsjaell­and lynede angriberen igen, og senest blev han dobbelt målscorer mod Vendsyssel.

Praestatio­ner der har fået den fynske angriber nomineret som månedens spiller i november.

Kan takke Ståle

At Bashkim Kadrii spiller i OB igen, kan de fynske fans takke Ståle Solbakken for.

FCK-manageren havde ikke plads til ham, og OB kunne derfor erhverve sig sin offensive nøglespill­er for bare en millioner kroner.

Selv om det aldrig for alvor lykkedes at slå igennem i hovedstade­n, så baerer Bashkim Kadrii ikke nag.

– Man kan altid spørge: ’Hvad er en fair chance?’ Jeg fik jo egentlig en god start i FCK og spillede en masse. Så blev jeg desvaerre sat tilbage i halvandet år af min anden korsbåndss­kade.

– Der er ’no hard feelings’ fra mig mod Ståle. Han er dygtig og har udviklet mig. Der er bare ikke lige så lang snor i FCK, som der er i for eksempel Randers, og folk må gerne sige, jeg ikke var god nok til FCK. Det er jo i princippet rigtigt, når jeg ikke slog igennem.

– Jeg kunne have fået stor succes, hvis ikke jeg var blevet ramt af min skade. Det vil da vaere rart at bevise, at FCK tog fejl, siger Bashkim Kadrii.

Jeg aendrede ikke det fjerneste i hverdagen efter vores dårlige indledning på saesonen

Der er ’no hard feelings’ fra mig mod Ståle. Han er dygtig og har udviklet mig

 ?? FOTO: JENS DRESLING ?? Fuld fart frem – Da OB strakte sig meget langt for at få mig tilbage, så var jeg ikke i tvivl, siger Bashkim Kadrii.
FOTO: JENS DRESLING Fuld fart frem – Da OB strakte sig meget langt for at få mig tilbage, så var jeg ikke i tvivl, siger Bashkim Kadrii.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark