Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VAEDDEREN 21/3-20/4

I dag traenger du virkelig til at have det sjovt. Du vil gerne maerke livsglaede­n boble, og derfor vil du virkelig vaere i humør til en julefrokos­t eller lignende. Du skal nok klare et par pligter først, men du vil forlange tid til sjov og ballade. Pas dog på med, at det ikke kammer over.

LØVEN 23/7-23/8

Din kreativite­t er på tapetet, og du har adgang til at udtrykke den meget direkte i dag. Du vil ikke vaere bange for bare at prøve de ideer, der kommer til dig. Det kan sagtens vaere, at der opstår en lille pause undervejs, hvor ideerne ikke melder sig. Bare rolig, de kommer igen.

SKYTTEN 23/11-21/12

Du er virkelig i et forrygende humør denne fredag. Du vil vaere meget direkte i din kommunikat­ion, og derfor vil du sikkert kunne få meget af det, du beder om. Det kan godt vaere, at enkelte vil finde dig en tand for meget. Du kan bare koncentrer­e dig om dem, der nyder dit selskab.

TYREN 21/4-21/5

I dag vil du måske vaeret i et lidt nostalgisk hjørne, og du vil nok også have lyst til at have nogen at snakke med. Det er rart at have tid til at mindes en masse gode ting sammen med folk, man holder af. Det er sjovt at høre, hvordan man hver isaer husker tingene. Nyd det.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Denne fredag vil du nok traenge til at hold tidligt fri, så du endelig kan komme på weekend. Du nyder at vaere hjemme, så meget som muligt for tiden. I dag traenger du til gode samtaler med dem, du har kaer, måske din familie. Hvis du bor alene, bør du invitere gaester.

STENBUKKEN 22/12-20/1

Du traenger virkelig til at holde weekend. Bare tanken om ingenting at skulle, kan gøre dig helt salig. I dag er der dog nok lidt at se til, før du når så langt. Der er nok mange mennesker, som forlanger, at du er tilstede. Du kan glaede dig til at holde fri, og så kan du nyde at slappe af.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

Endnu en dag har du fokus på kaerlighed­en. Du vil gerne vaere sammen med din partner, hvis du altså er i parforhold. I kan få jer et par gode samtaler i dag, fordi I vil vaere gode til at vaere aerlige overfor hinanden. Hvis du er single, og søger en partner, kan du sige det højt.

VAEGTEN 24/9-23/10

Du kan virkelig nå meget i øjeblikket, og du vil da også få en travl fredag. Det gør dig ingenting, du nyder at have en masse at se til. Skulle du alligevel blive stresset undervejs, så husk at tage dig en velfortjen­t pause, og så har du massere af energi til at fortsaette igen.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

Du traenger til at opleve noget sjovt for tiden, gerne sammen med folk som du deler en stor interesse med. Det er rart at vaere sammen med nogen, hvor det ikke gør noget, at samtalen bliver lidt nørdet. Det kan nok slet ikke undgås i dag, så hold dig til dem, du deler interesser med.

KREBSEN 22/6-22/7

Du tager virkelig fat på jobbet for tiden, og du er ikke bange for at bestille dagens gode gerning. Dog er du heller ikke bange for at tage en snak med de kolleger, der netop ikke bestiller dagens gode gerning. Du vil gerne knokle, men du vil også forlange, at alle yder deres.

SKORPIONEN 24/10-22/11

I dag bør du virkelig gøre noget godt for dig selv, og du kan lige så godt gøre det med det samme. Der er ingen grund til at tro, at det kan vente til i morgen. Du har nok haft meget at se til, og hvis du er lidt traet i dag, så stop op, og tag dig af dig selv. I morgen har du mere energi.

FISKENE 20/2-20/3

Du er meget målrettet i øjeblikket, og du ved hvor du gerne vil hen. Derfor er du god til at få sagt tingene meget direkte, og der vil selvfølgel­ig vaere folk der er vilde med det, og folk der er knap så vilde med det. Du må tage det sure med det søde, og det gør du også gerne i dag.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark