Ekstra Bladet

Vi er et niveau under Frankrig

-

Danmark stadig nå frem til semifinale­rne naeste weekend i Paris, men hvis vi efter de seneste to kampe mod Serbien og Frankrig skal vaere nøgterne, så ligner Klavs Bruuns hold ikke et semifinale-mandskab.

I TEORIEN KAN

masser af vilje og gåpåmod i den danske trup. Det vil jeg ikke forklejne. Men når vi sammenlign­er os med Frankrig, er den skuffende konklusion, at vi er et niveau under på alle parametre. Det gaelder målvogtere, forsvar og angreb. Og måske også når det gaelder forberedel­se.

DER ER

efter kampen mod Danmark sagde den franske traener, Olivier Krumbholz, at hans hold havde brugt meget tid på at forberede sig på det danske stregspil. De timer var givet godt ud. Blot ét mål fik Danmark scoret fra stregen. Både Stine Bodholt og Kathrine Heindahl havde utroligt svaert ved at skaffe sig plads.

PÅ PRESSEMØDE­T

forsvar virkede ikke på samme måde forberedt på de franske angrebskom­binationer. Tilbageløb­et var skidt, og forsvaret blev alt for passivt. Det gjorde det svaert for vores keepere, som så begge løb ind i en offday.

Tilbageløb­et var skidt, og forsvaret blev alt for passivt. Det gjorde det svaert for vores keepere, som så begge løb ind i en offday

KAN FORKLARING­EN DE KLARE – JEG HAR ALTID DET SKER SOM NAESTEN EM ER LANGTFRA DET DANSKE

vaere, at det kun var marginalsp­illerne på landsholde­t, der traenede dagen før kampen? Den faste stamme hvilede på hotellet. Det kan der vaere flere årsager til, men måske havde det vaeret en fordel at have øvet noget forsvar før mødet med Frankrig.

nederlag mod Serbien og Frankrig er også en bet for Dansk Håndbold Forbund som ikke samler på sekundaere placeringe­r. En bramfri sportschef i skikkelse af Morten Henriksen siger således til Ekstra Bladet i dag:

sagt, at vi kraftedeme skal spille efter top fire, og der skal vi også vaere nogenlunde fast. Jeg gentager: Vi kaemper ikke for sjetteplad­ser – vi kaemper for at stå på medalje-podiet hver gang.

naeppe denne gang, men selv om de sjove kampe i Paris synes langt vaek, er de kommende kampe mod Rusland og Montenegro alligevel af stor betydning. Nu handler det også om at få så god en placering som muligt for at kunne komme med i kvalifikat­ionsspille­t til OL i Tokyo i 2020.

altid i internatio­nal håndbold er reglerne også på det område en smule uklare. Under alle omstaendig­heder er det bedre at blive nummer fem end nummer ni. Det er den viden, spillerne går på banen med mod Rusland på mandag.

overstået endnu. Hvis OL ikke skal glippe, skal der samles point ind. Og må jeg naevne blot to ting, som vil hjaelpe gevaldigt på det danske spil: Faerre tekniske fejl og flere målmandsre­dninger.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark