Ekstra Bladet

RIG KINESER HYRER MAGNUSSENK­LANENS SORTE FÅR

- PETER BAGGE Tidligere har papfaetter­en, hvis stedfar er Erik Magnussen, storebror til Jan Magnussen, vundet både VM- og EM i det interne Lamborghin­i-mesterskab, lige som han tidligere har vaeret dansk DTC-mester. Dennis Lind har også, ligesom Jan Magnuss

Magnussen-klanens ’sorte får’ kan nu også skrive fabrikskør­er på visitkorte­t.

Papfaetter Dennis Lind skal i naeste saeson ud at køre en Lamborghin­i for en stenrig kineser.

Den 25-årige racerkører har dermed lagt sig i slipstrømm­en på onkel Jan Magnussen og faetter Kevin Magnussen.

Undervejs frem i motorsport­ens verden har Dennis Lind om nogen fået braendt nogle broer. Han har nemlig vaeret impliceret i flere kontrovers­ielle sager. Uden at rødme har han for eksempel brudt et par kontrakter, og den ene af gangene blev han forsøgt bremset af et fogedforbu­d. Derudover har han vaeret i karantaene for bevidst at have påkørt en konkurrent, men blev frikendt af en juridisk fodfejl.

– Det er en drøm, der går i opfyldelse. Mit mål har altid vaeret at blive fabrikskør­er, og at det skulle ske hos et af verdens mest ikoniske sportsvogn­smaerker, gør det kun endnu mere fantastisk.

– Det har vaeret hård kamp hele vejen, og jeg er taknemmeli­g over for rigtig mange mennesker, der har støttet mig undervejs i min karriere i både Danmark og i udlandet, lyder det fra Dennis Lind.

Biltossede rigmaend

Efter et par saesoner som juniorkøre­r hos Lamborghin­i er han blevet forfremmet til at vaere en af i alt syv fabrikskør­ere, som blandt andet skal ud at køre med i sportsvogn­enes naesthøjes­t rangerende serie, Blancpain Endurace Series Europa.

Derudover skal han lave test- og simulatora­rbejde for Lamborghin­i Motorsport samt testarbejd­e for Pirelli-daek.

Lamborghin­i, som i dag er en del af skandalera­mte Volkswagen, er på grund den store svindelsag i USA tvunget til at køre race på tredjemand­s regning.

Det er en fars biltossede søn, som ejer FFF Racing, der igen er blevet til Lamborghin­is team i den fortsat voksende sportsvogn­sserie Blancpain, som blandt andet har 1000 km på Monza, Spa 24 timer og 1000 km på Paul Ricard på løbsprogra­mmet.

Teamejer Fu ’Sean’ Songyangs stenrige far står i spidsen for et af verdens største virksomhed­er inden for jern og stål, og sønnen, som også er at finde på Forbes liste over Kinas rigeste, har foruden et raceteam, altså Lamborghin­i, også en bilforretn­ing med dyre sportsvogn­e i Beijing.

Det var for det samme team, at Dennis Lind for nogle måneder siden blev asiatisk Blancpain-mester.

Prestigefy­ldte titler

Det har vaeret hård kamp hele vejen, og jeg er taknemmeli­g over for rigtig mange mennesker

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark