Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VAEDDEREN

21/3-20/4 Du har sikkert oplevet en masse nyt og spaendende på det seneste, og det har nok vaeret tiltraengt. I dag vil du gerne have lidt mere samling på tingene. Det er rart at kunne tage tingene som de kommer, men det er også rart at laegge konkrete planer, og det gør du i dag.

LØVEN

23/7-23/8 Du har haft kontakt til dine kreative talenter på det seneste, men fra i dag traenger du nok til også at få styr på lidt praktiske ting og sager. Det vil sikkert komme bag på dig, hvor meget energi du egentlig har til din rådighed, og du kan lige så godt tage fat og nå en masse.

SKYTTEN

23/11-21/12 Du har virkelig vaeret i dit es på det seneste, og du har vaeret meget social. I dag traenger du måske mere til at få lidt tid til at gøre noget for dig selv. Det er ikke, fordi du traenger til at slappe af. Du traenger til at have dig en meget aktiv dag, hvor du gør lige, hvad du har lyst til.

TYREN

21/4-21/5 Du har nok vaeret i dit lidt taenksomme hjørne de seneste par dage, og måske også vaeret en anelse nostalgisk. Fra i dag vil du traenge til at rette blikket mod et par nye oplevelser. Du behøver ikke at taenke så meget over det, du skal bare gøre dét, du umiddelbar­t har lyst til.

JOMFRUEN

24/8-23/9 Du har nok haft mest lyst til at vaere hjemme på det seneste, men fra i dag vil du traenge til, at der skal ske noget sjovt og anderledes. Du vil gerne slippe din kreativite­t løs, og se hvad der sker, når man taenker noget helt andet end man plejer. Bare prøv dig frem i dag.

STENBUKKEN

22/12-20/1 Du har måske gået og glaedet dig til at holde weekend, og du har sikkert taenkt, at tiden var inde til at slappe af. Du vil dog blive overrasket over, hvor meget energi du pludselig har til din rådighed. Du vil virkelig vaere fyldt med energi, og du har lyst til at se en masse mennesker.

TVILLINGER­NE

22/5-21/6 Du har haft fokus på dine relationer på det seneste. I dag vil du nok mere vende blikket indad, og taenke over, hvad du selv har behov for. Det kan vaere, at det kommer helt bag på dig, dét du kommer frem til. Du kan roligt regne med din mavefornem­melse i dag. Stol på dig selv.

VAEGTEN

24/9-23/10 Du har virkelig haft travlt de seneste par dage, og du har sikkert oplevet en bunke. I dag vil du måske traenge til at geare lidt ned, og vaere lidt hjemme i stedet for. Du kan dog ikke vide dig sikker på, at du ikke får uventede gaester i dag, som får lyst til at se dig helt spontant.

VANDBAERER­EN

21/1-19/2 Efter flere dage med en masse aktivitet,så vil dit humør vende i dag. Du vil traenge til at vaere mere i dit eget selskab, og bare se, hvad der sker. Du vil helst ikke have for mange aftaler i kalenderen, for du vil helst bare vaere i dit eget selskab denne lørdag.

KREBSEN

22/6-22/7 Efter at du har knoklet i flere dage, så traenger du virkelig til at slappe af i dag, måske sammen med din partner, hvis du altså er i parforhold. Du vil gerne overraskes i dag, og se om I kunne opleve noget helt nyt sammen. Hvis du er single, kan du tage på en date.

SKORPIONEN

24/10-22/11 I dag vil du virkelig traenge til, at der skal ske noget i dit liv. Du har måske haft lyst til at gøre noget godt for dig selv de seneste par dage, men i dag vil du bruge mere energi på andre mennesker. Du vil nyde at snakke med hvem som helst, og gerne om hvad som helst.

FISKENE

20/2-20/3 Efter flere dage med fokus på dine mål her i livet, så har du fra i dag mere fokus på at have det sjovt også, gerne sammen med gode venner. Du ved slet ikke, hvad du skulle gøre uden gode venner i dag, og heldigvis har du tid nok til at få dem set. Sørg for at nyde det fuldt ud.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark