Ekstra Bladet

Norvig: Jeg står på hjemmeside­n uden titel

- Pej@eb.dk k@eb.dk

Når bøderne er høje, skyldes det, at Norvig fire gange tidligere har holdt på folks penge. Og nu har naevnet altså fået nok og valgt også at fratage ham retten til at kalde sig ejendomsma­egler. Eller som det formuleres i kendelsen:

’Ved fire gange tidligere at have vaeret sanktioner­et for forkert håndtering af deponerede midler har indklagede ejendomsma­egler Peter Norvig gentagene gange udvist en sådan forsømmels­e i udøvelsen af sin virksomhed som ejendomsma­egler, at det giver naevnet grund til at antage, at Peter Norvig ikke i fremtiden vil kunne udøve virksomhed­en som ejendomsma­egler på en forsvarlig måde’.

6. november stadfaeste­de Københavns Byret kendelsen, og 27. november bortfaldt Peter Norvigs godkendels­e til at vaere ejendomsma­egler. Kendelsen har virkning i et år. Ekstra Bladet har forsøgt at få et interview med Peter Norvig, men har blot fået disse korte skriftlige beskeder fra ham:

‘Det er beklagelig­t med en midlertidi­g frakendels­e og jeg er slet ikke enig i dommen, men tager den til efterretni­ng. Frakendels­en gaelder kun frem april 2019. Ellers ingen kommentare­r.’

– Hvorfor fremstår du som aktiv maegler på jeres hjemmeside?

’Jeg står på hjemmeside uden titel’.

– Men det fremgår af teksten, at du er maegler?

’Nej, det fremgår at jeg har vaeret maegler i 30 år’.

 ?? FOTO: LARS POULSEN ?? Peter Norvig er gift med ejendomsma­egler Hanne Nørrisgaar­d.
FOTO: LARS POULSEN Peter Norvig er gift med ejendomsma­egler Hanne Nørrisgaar­d.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark