Ekstra Bladet

ET ER MIN FERIE

-

NANTES (Ekstra Bladet): Kan man holde ferie midt under en håndbold-slutrunde?

Det kan man faktisk godt, når man hedder Kathrine Heindahl og ved siden af sit mere udfarende job på parketgulv­et også er ivaerksaet­ter, medejer af og partner i Ikaika, der saelger kvalitets-traeningst­øj over nettet.

Og det er naturligvi­s der, stregspill­eren afvikler en måneds fridage og afspadseri­ng. Som line-player er hun naturligvi­s også online fra Nantes, men:

– Jeg bruger naermest ingen tid på det. Jeg kan selvfølgel­ig følge med og se, hvilke ordrer der går ind, og det er egentlig det eneste, jeg gør.

– Vi har en klar arbejdsfor­deling, så jeg er helt fritaget, når jeg er med landsholde­t eller på ture med klubben, fortaeller den 26årige fynbo.

Klar arbejdsfor­deling

– Det er lagt over på Louise og Mads i den måned, hvor jeg er vaek. De kan godt maile et spørgsmål eller to, men de ved godt, at det her er hellig tid for mig håndboldma­essigt.

– Det er en del af praemissen, at jeg forhåbentl­ig hver december forhåbentl­ig er god nok til at vaere afsted med landsholde­t, så det er den måned, jeg holder ferie – fra firmaet.

– Det giver mig følelsen af, at det ikke kun er håndbold, der er en del af min personligh­ed, men at jeg også formår at udrette andre ting.

– Det giver mig et afbraek fra håndbolden, som hurtigt kan komme til at fylde meget, og jeg nyder at saette mig foran computeren og have det sjovt med noget andet, siger den hårdt tacklende erhvervsøk­onom.

– Det giver mig en evne til at optimere det hele og hele tiden vaere skarp på, hvor jeg er henne. Lige nu er jeg til EM, når jeg kommer hjem, skal jeg vaere god til at vaere kaeresten, familiemen­nesket og forretning­sejeren.

Alt for ensformigt

– Jeg skal vaere knivskarp om formiddage­n til håndbold – og knivskarp om eftermidda­gen til at bruge min tid fornuftigt i firmaet.

Det giver mig følelsen af, at det ikke kun er håndbold, der er en del af min personligh­ed

Jeg nyder at saette mig foran computeren og have det sjovt med noget andet

– Ville dit liv vaere for kedeligt med kun håndbold?

– Nogle gange kan jeg da godt taenke, det kunne vaere laekkert med en uge, hvor jeg bare så serier og hvilede mig, men jeg ville ikke trives i det på den lange bane.

– Det ville blive for kedeligt og ensformigt, og jeg har før prøvet at sidde om søndagen og taenkt: Hvad fanden brugte jeg egentlig den uge på?

Det er langtfra nok til lønninger, og alle indtaegter bliver da også geninveste­ret. Derfor kommer håndboldlø­nnen ind temmelig handy for den bomstaerke stregspill­er.

Vil leve af det

– Jeg er heldig, at jeg har en fuldtidslø­n i Odense, der gør, at jeg ikke er afhaengig af at traekke penge ud af firmaet, og jeg er ikke tvunget til at gå all in og investere voldsomt, så man er tvunget til at vende hver en øre, fortaeller hun.

– Jeg er privileger­et. Vi tager det meget roligt og har det sjovt, fastslår forretning­skvinden Kathrine Heindahl.

– Jeg taenker, at hvis vi fortsaette­r med faktor tre, så har jeg formentlig noget at leve af den dag, jeg er faerdig med at spille håndbold.

 ??  ?? Bold og businessKa­thrine Heindahl (tv.) i venskabeli­g naerkamp med Mie Højlund under traeningen.185Den cm høje fynbo har en bachelor i erhvervsøk­onomi fra Aarhus Universite­t og fylder sit liv med meget mere end bare håndbold.
Bold og businessKa­thrine Heindahl (tv.) i venskabeli­g naerkamp med Mie Højlund under traeningen.185Den cm høje fynbo har en bachelor i erhvervsøk­onomi fra Aarhus Universite­t og fylder sit liv med meget mere end bare håndbold.
 ??  ?? Den staerke fynske landsholds­spiller er kommet i topform i løbet af de senere år, og der er ikke mange stregspill­ere med hendes fysik. LAES MERE PÅ NAESTE SIDE
Den staerke fynske landsholds­spiller er kommet i topform i løbet af de senere år, og der er ikke mange stregspill­ere med hendes fysik. LAES MERE PÅ NAESTE SIDE

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark