Ekstra Bladet

Truppen ramt af sygdom: To sløje fløje

- Så bliver de vel isoleret fra resten af truppen?

Den danske lejr i Nantes maerkede ikke noget til de voldsomme urolighede­r, der praegede mange af de franske storbyer i går, og som betød, at to kampe i Danmarks gruppe blev aflyst og udsat til i morgen.

Til gengaeld måtte to af spillerne bukke under for en bacille, som muligvis har haerget den danske trup et stykke tid.

Landstraen­er Klavs Bruun Jørgensen fortalte ved gårsdagens sene traening, at fløjspille­rne Mathilde Hylleberg og Laerke Nolsøe var blevet tilbage på hotellet.

Passer godt på

– Vi kan risikere, at det er noget omgangssyg­e.

– Ja, men Hylleberg bor på vaerelse med Anne Cecilie La Cour, som også har haft en tur, så hun er højst sandsynlig­t resistent. Der har der ikke vaeret de store problemer, men ellers passer vi selvfølgel­ig på.

– Jeg havde selv en tur den første uge om mandagen, inden vi tog til Norge forud for EM, og så er det ellers kommet lidt med mellemrum.

– Det er ikke noget, vi kan gøre så meget ved, for vi ved ikke rigtig, hvor det kommer fra, men vi tager vores forholdsre­gler, og laegen er hjemme på hotellet sammen med de to spillere, forklarede Klavs Bruun.

Ved traeningen­s start i går spillede truppen som altid en rask fodboldkam­p, hvor den nu friske Anne Cecilie La Cour viste gode takter sammen med Nadia Offendal.

Varmede selv op

Fire spillere deltog dog ikke i spillet med fødderne i går. Althea Reinhardt, Stine Jørgensen, Mette Tranborg og Stine Bodholt varmede i stedet op individuel­t.

 ??  ?? Fløjspille­rne Laerke Nolsøe og Mathilde Hylleberg er blevet sat i karantaene på spillernes hotel.
Fløjspille­rne Laerke Nolsøe og Mathilde Hylleberg er blevet sat i karantaene på spillernes hotel.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark