Ekstra Bladet

TESTBILER OG PLACERING

-

1. Volvo V60 'Momentum' med standardsa­ede. Rigtig godt saede med god laendestøt­te og en helstøbt førerplads med nem og intuitiv betjening af instrument­eringen.

2. Opel Insignia Country Tourer 'Innovation'. 'AGR'førersaede­t er standardso­m er standard. Det støtter godt og er nemt at indstille.

3. VW Passat Variant 'Highline Premium'. Har et indbydende saede med mange indstillin­gsmulighed­er og god ergonomi. Førersaede­t er en del af en DK-pakke til 11.000 kroner.

4. Ford Mondeo stationcar 'ST-Line'. Bilen har en god indstignin­gshøjde, bred døråbning og et godt saede med mange indstillin­gsmulighed­er og god laendestøt­te.

5. Mazda 6 stationcar 'Optimum'. Standardsa­edet indstilles hurtigt, har god laendestøt­te, den største vandring i højden samt frem og tilbage. Indretning­en opleves dog noget rodet.

6. Peugeot 508 'GT-Line'. 'AGR'-saedet er standardud­styr og byder på mange indstillin­gsmulighed­er og god støtte. i-Cockpittet fungerer dog ikke helt optimalt, og indstignin­gshøjden er lav.

7. VW Tiguan 'Highline Plus'. Bilen har høj indstignin­g og et fint saede, men lavere biler tilbyder en bedre kørestilli­ng. 'Ergo Active'-saedet er en del af en DK-pakke til 11.000 kroner.

8. Audi A4 Avant 'Sport Business Edition'. Rattet er godt at gribe om, støjniveau­et lavt og benpladsen god. Standardsa­edet mangler dog indstillin­gsmulighed­er.

9. BMW X2 'Advantage'. Bilen har en høj indstignin­g, lave vulster på saedet og rigtig god benplads. Sportssaed­et er ekstraudst­yr til 10.000 kroner.

10. Volvo XC40 'Momentum'. Indstignin­gshøjden er god, men selv om saedet kan vippes, har det ikke mange indstillin­gsmulighed­er.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark