Ekstra Bladet

SUZUKI VITARA

Der er kommet mere bundtraek i den nye Suzuki Vitara, som også byder på mere markant styling, ny motor og mere sikkerhed

-

i sne, differenti­alelås og downhill-assist.

Prisen for den billigste firehjulst­raekker med ’Active’-udstyr begynder ved 243.000 kroner, mens du kan få automatgea­r i den tohjulstru­kne version fra 248.000 kroner.

Bilen har fået en opdateret sikkerheds­pakke med en nødbremse, der genkender fodgaenger­e, aktiv vognbaneas­sistent, skiltegenk­endelse, advarsel for trafik i blinde vinkler og for tvaergåend­e trafik ved bakning.

Pakken er dog kun standardud­styr på topmodelle­n og i de firehjulst­rukne udgaver.

Testbil:

1,0 'Adventure'

Pris (testbil): 252.990 kroner

Braendstof­økonomi: 18,9 km/l (NEDC2)

Motor:

1,0 liter, 112 hk, 170 Nm

L/B/H:

418/178/161 cm

BBBB Nødbremsen kan slet ikke fås til de andre versioner, og det er ikke i orden.

Konklusion

Suzuki Vitara er det praktiske og uformelle bud i den klasse af høje biler, der placerer sig i den øverste del af miniklasse­n. Den nye basismotor klaeder bilen og giver meget vaerdi for pengene. Hvis du går højere op, presses Vitara isaer af den større Nissan Qashqai.

Et bud på et godt køb er den mellemste model, der har den lille motor på 1,0 liter, 'Active'-udstyr og en pris på 218.000 kroner.

 ?? FOTOS: SUZUKI ?? Suzuki Vitara har fået en ny front med mere karakter, og i motorrumme­t ligger nu en benzinmoto­r på 1,0 liter med 112 hk. Den gør den høje bil godt.
FOTOS: SUZUKI Suzuki Vitara har fået en ny front med mere karakter, og i motorrumme­t ligger nu en benzinmoto­r på 1,0 liter med 112 hk. Den gør den høje bil godt.
 ??  ?? Vitara er letkørt og fås både med for- og firehjulst­raek.
Vitara er letkørt og fås både med for- og firehjulst­raek.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark