Ekstra Bladet

Hjaelp, jeg

- Mange hilsner En frustreret mor Med venlig hilsen Puk

medlem af diverse boligsider og hos diverse boligselsk­aber, så det kan jeg ikke.

Jeg har så langt om laenge fundet en billigere bolig til os, det er en trevaerels­es til kun 7500 kroner om måneden – med vand, varme og elektricit­et! Jeg var glad – men kommunen vil ikke hjaelpe! Så nu sidder jeg fast i min dyre lejlighed til 9000 kroner, og sagsbehand­leren mener, at det må jeg klare selv ... Men jeg knap nok råd til mad til mine piger – jeg har end ikke råd til min medicin!

Jeg har en kassekredi­t på 30.000 kroner, som er brugt fuldt ud, men det kan sagsbehand­ler ikke se noget problem i.

Hvad vil du råde mig til at gøre? sammen med paragraf 34-støtten, så du får den maksimale støtte sammenlagt.

Da du er i et ressourcef­orløb, er du ikke omfattet af kontanthja­elpsloftet, så du godt kan få disse ydelser

i din ressourcey­delse, oven uden at det bliver modregnet.

Kommunen informere dig om din mulighed

skal for at og søge og få paragraf 34-støtte, når du ansøger om et boligindsk­udslån. Hvis de ikke har gjort det – og de skal kunne dokumenter­e det – kan du søge støtten med tilbagevir­kende kraft. Det skal du gøre skriftligt. Du skal huske at sende det som en ansøgning, hvor du får et skriftligt svar, som du kan anke, hvis de giver dig et afslag. Kommunen er ifølge loven berettiget til at give dig et afslag, hvis de vurderer, at du i forvejen har en passende bolig, hvilket de åbenbart har gjort i dit tilfaelde. Dog skal du også her huske, at du skal have et skriftligt afslag, du kan klage over.

Så skynd dig at ansøge om paragraf 34 – og gør det skriftligt! Du kan med den støtte vaere garanteret omkring 2000 kroner ekstra om måneden, hvilket vil redde din situation.

 ?? MODELFOTO: JOACHIM ADRIAN ?? Der er rigeligt med dyre lejlighede­r i storbyerne, men det kan vaere svaert for en enlig mor at klare huslejen. Det er der råd for, skriver Ekstra Bladets socialrådg­iver, Puk Sabber, der gennemgår kommunerne­s mulighed for at spaede til en anstrengt økonomi.
MODELFOTO: JOACHIM ADRIAN Der er rigeligt med dyre lejlighede­r i storbyerne, men det kan vaere svaert for en enlig mor at klare huslejen. Det er der råd for, skriver Ekstra Bladets socialrådg­iver, Puk Sabber, der gennemgår kommunerne­s mulighed for at spaede til en anstrengt økonomi.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark