Ekstra Bladet

Her er, hvad Venstres erhvervsor­dfører i stedet kunne tweete om

- HVORFOR VENSTRE-POLITIKERE­N MÅSKE HAR HAN LAERT MAN KAN, HVIS BEFOLKNING­ENS UDTALTE HVORFOR KYLER VI IKKE FRA DANSK FOLKEPARTI, MÅSKE VENSTRES

Torsten Schack Pedersen en fredag aften til en julefrokos­t fik en ubaendig trang til at tweete et billede af sin ulaekre julemad og koble det sammen med regeringen­s forslag om, at uønskede flygtninge, der i fremtiden skal opholde sig på Lindholm, finder vi nok aldrig ud af.

af sine kolleger, som flittigt og ofte populistis­k og impulsivt laesser af på de sociale medier.

Måske taenkte han, at han kunne lukrere på udlaending­e- og integratio­nsminister Inger Støjbergs decideret ubehagelig­e kagefejrin­ger af et bestemt antal stramninge­r i udlaending­elovgivnin­gen.

de ikke skulle have opdaget det, nemlig sagtens gå ind for en striks, men human lovgivning på området uden at håne og skabe endnu større kløft i befolkning­en.

Også uden billeder af udpint svinekød eller lagkager. Ironien i dette seneste lavpunkt på Twitter er til at få øje på.

frustratio­n over specifikke flygtninge­s opførsel og holdning i Danmark er jo, som det meste andet, de folkevalgt­es primaere ansvar.

Årtiers naive, konfliktsk­y holdning til åbenlyse problemsti­llinger koster nu.

Hvorfor insisterer vi ikke på, at alle, der kommer til vores land, laerer dansk inden for en absolut overskueli­g tidsramme?

kriminelle, der ikke er i umiddelbar fare i deres hjemlande, ud af Danmark ca. en time efter, de har fået deres endelige domme?

Hvorfor kyler vi på den anden side unge, børn og andre mønsterbor­gere hjem til intetheden?

Hvorfor forstår vi ikke, at en klumpen sammen i specifikke boligområd­er og bydele aldrig vil kunne få danskere og udlaending­e naermere på hinanden, heller ikke mentalt?

Disse årtiers handlingsl­ammelse og milliarder af spildte kraefter og kroner skal nu tvaeres ud i befolkning­ens ansigt.

fra Nye Borgerlige (hvis de da kommer i Folketinge­t) og altså også fra regeringen og regeringen­s medlemmer, der ikke forstår, at deres opgave ikke er at splitte, håne og pege fingre, men derimod naermest det modsatte.

Den dårlige samvittigh­ed og mangel på løsninger at gribe fat i fører således til en Lindholm-løsning, som vi i sagens natur ikke ved om vil virke endnu.

Men totalt umorsomt og kluntet at insinuere, at beboerne i fremtiden ikke skal regne med diverse grå afarter af svinekød, hjaelper på ingenting andet end at få vores samlede politikerl­ede til at vokse lidt mere.

Måske har han laert af sine kolleger, som flittigt og ofte laesser af på de sociale medier

erhvervsor­dfører skulle tweete lidt mere om, hvorledes vi sørger for at finde de rigtige kompetente udenlandsk­e medarbejde­re til de efterhånde­n mange ubesatte stillinger rundt omkring i Danmark.

Eventuelt ledsaget af et billede af hullerne i en ostemad.

 ?? FOTO: JENS DRESLING ?? Venstres erhvervsor­dfører fanget i en tankestund på Christians­borg.
FOTO: JENS DRESLING Venstres erhvervsor­dfører fanget i en tankestund på Christians­borg.
 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark