Ekstra Bladet

Marrakechm­akvaerk

- Erik Høgh-Sørensen Sindal Bent Pedersen Alicante, Spanien

Det er udelukkend­e Dansk Folkeparti­s fortjenest­e, at FN-aftalen om migration ikke binder Danmark. Årsagen er, at Lars Løkke Rasmussen (V) og Mette Frederikse­n (S) mangler det nødvendige flertal til at gøre pagten og Marrakech-erklaering­en bindende i grundloven­s forstand.

Endnu vaerre er det naesten, at samtlige partier i Folketinge­t bortset fra DF stikker blår i øjnene på millioner af fattige i Mellemøste­n og Afrika.

Løkke, Frederikse­n og alle de andre spreder falske forhåbning­er hos millioner af fattige, der vil laese FN-teksterne som et løfte om at måtte rejse til Vesten.

Migrantern­es håb om en bedre fremtid er fuldt forståelig. Men skulle de overleve turen over Middelhave­t såvel som menneskesm­uglernes brutalitet, vil de opleve lukkethed, fordi vi i Danmark prøver at redde vores velfaerdss­amfund.

Når migrantern­es håb på denne måde slukkes og skuffes, er vejen banet for had, radikalise­ring og terror.

Det er alvorligt, og det er trist at se, hvordan samtlige statsminis­terkandida­ter mangler de statsmands­evner, som Kristian Thulesen Dahl tydeligvis har. Ja, jeg taenker på de vanvittige beløb, det koster at ombygge den danske ø Lindholm. 759 millioner skattekron­er! Hvordan i alverden kan det koste det?

Selvom vi bruger så mange penge, vil der kun blive plads til 100 måske 125. Hvordan i alverden kan det koste de svimlende beløb? Det svarer til seks millioner kr. pr. bolig ved 125 stk. Det kan man bygge luksusboli­ger for! Her drejer det sig om en ombygning, hvorfor skal det koste fem til ti gange så mange penge, når det offentlige bygger? Der kunne bygges 125 nye boligconta­inere, som arbejdere bor i verden over, for 75 millioner kr.

Er det rådgivning­sfirmaerne, der ’plyndrer’ de danske skatteyder­e? Eller hvad er der galt? At det så samtidig skal koste 1,8 millioner skattekron­er, hvordan kan det koste det?

Få nu stoppet det svineri med skattekron­er. Taenk, hvis samfundet var lige så rundhåndet, når det gjaldt de danske folkepensi­onister.

Er der nogen partier på Christians­borg, der er imod dette vanvittige svineri med skattekron­er, så få det sendt til folkeafste­mning. Disse mennesker, der har besluttet dette vanvid, burde stilles for en rigsret.

Med venlig hilsen

Få nu stoppet det svineri med skattekron­er

 ?? FOTO: CLAUS BONNERUP ?? Erik Høgh-Sørensen mener ikke, at Lars Løkke har statsmands­evner.
FOTO: CLAUS BONNERUP Erik Høgh-Sørensen mener ikke, at Lars Løkke har statsmands­evner.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark