Ekstra Bladet

Ikke godkendt

- – Men hvad siger du til beløbet? pma@eb.dk; jao@eb.dk; sahl@eb.dk; kbl@eb.dk

Fejringen løb op i en pris på 400.000 rundhånded­e kroner, som Ekstra Bladet tidligere har afsløret.

Men hverken Michael Valentin eller Allan Luplau vil altså tage ansvaret for regningen, som blev sendt videre til a-kassens medlemmer.

Med advokatskr­ivelsen udstilles den interne krig mellem fagbossern­e om den ekstravaga­nte reception, som pågår i kulissen.

Rigelig champagne

Det var da også en fejring med ualmindeli­gt højt skum. Der blev trakteret med champagne i rigelige maengder, laekre vine og godt at spise til langt ud på aftenen.

Der var også sørget for, at der blev rullet graes ud i akassens gård i det centrale København. Der blev sågar skaffet saerlige traeer til lejlighede­n, og kørt en saerlig campingvog­n ind i gården, så gaesterne kunne sende en videohilse­n til fødselaren.

Det musikalske indslag stod den kendte dj Master Fatman for, og blandt gaesterne var flere notabilite­ter – herunder den radikale leder, Morten Østergaard, og tidligere tv-vaert Reimer Bo Christense­n.

Han var vaert

Michael Valentin har tidligere pure afvist over for Ekstra Bladet, at han stod for planlaegni­ngen af sin fødselsdag­sfejring. Den opgave stod bestyrelse­sformand Allan Luplau for som vaert, fastholder Michael Valentin.

– Han står som afsender på det hele, siger Michael Valentin om Allan Luplau og fortsaette­r:

– Jeg havde intet med arrangemen­tet at gøre. Jeg spurgte undervejs i processen, hvad der skulle ske, og der fik jeg at vide, at jeg skulle affinde mig med at blive overrasket, har han tidligere udtalt.

– Har du slet ikke haft nogen viden om det?

– Overhovede­t ikke. Ekstra Bladet var i aftes i kontakt med Michael Valentin. Han har ikke yderligere kommentare­r, men står ved sine tidligere udtalelser.

I den anden side af den imaginaere boksering vil bestyrelse­n i Akademiker­nes A-kasse og dens formand heller ikke kendes ved ansvaret for receptione­n.

Allerede da Ekstra Bladet bragte historien første

– Har du ikke spurgt, hvor meget det kostede?

– Nej.

– Der må jeg forsvare min tidligere arbejdspla­ds. Det kan ikke passe. De må have vaeltet nogle omkostning­er over på det arrangemen­t, siger Michael Valentin. gang, vaskede bestyrelse­n haender igennem pressekons­ulent Morten Huse Eikrem-Jeppesen.

’Jeg skal på vegne af Akademiker­nes A-kasse oplyse, at omfanget af Michael Valentins 50-års fødselsdag­sreception ikke var godkendt af hverken formandska­b eller bestyrelse i Akademiker­nes A-kasse. Der er ikke yderligere kommentare­r til sagen’, lød det.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark