Ekstra Bladet

FCK-flop naermer sig exit

Erien sammen med Dame N’Doye for at tale om en kontraktfo­rlaengelse

-

Kenan Kodro ligner mere og mere en faerdig mand i FC København.

Den bosniske angriber, der ligesom Dame N’Doye ankom i sommer, var igen helt uden for truppen og starter i bedste fald 2019 som femtevalg i FCK-angrebet.

Hvis han altså ikke skifter vaek i transfervi­nduet.

– Vi har vaeret åbne om det. Både han og jeg kan se, at det er en vaeldig svaer situation. Han kan enten arbejde så hårdt som muligt eller finde en anden løsning, sagde FCK-manager Ståle Solbakken.

Sådan er fodbold ifølge nordmanden. Nogle gange lykkes du, andre gange gør du ikke.

Endt som sorteper

Nordmanden lykkedes med N’Doye, men er foreløbig mislykket med 25-årige Kodro, der de seneste måneder kun har fået sparsomt med spilletid.

– Vi havde en god følelse med Kenan. Han havde scoret en del mål i La Liga og havde haft en fantastisk halvsaeson som eneangribe­r på et dårligt hold i Schweiz.

– Han fik en okay start her med flere mål mod nogle mindre gode hold, men har svaert ved at saette sig igennem og er endt som Sorteper, sagde Ståle Solbakken og tilføjede, at han ikke fortrød købet af 12. mio. kr.-angriberen:

– Havde vi stået i samme situation nu, havde jeg gjort det samme. Vi stod i en situation, hvor vi havde nul angribere, og så er gode råd dyre.

– Vi stod i en situation, hvor vi var maksimalt pressede, men det er klart, at jeg til den pris havde større forhåbning­er.

Ståle Solbakken forventer i øvrigt et meget roligt transfervi­ndue i januar og fastslog søndag i Parken, at et salg af den for tiden skadede profil Viktor Fischer ’var fuldstaend­igt udelukket’

gisle

 ??  ??
 ?? FOTO: LARS POULSEN ?? Kenan Kodro har svaert ved at saette sig igennem og er endt som Sorteper, mener Ståle Solbakken.
FOTO: LARS POULSEN Kenan Kodro har svaert ved at saette sig igennem og er endt som Sorteper, mener Ståle Solbakken.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark