Ekstra Bladet

Ser frem til ferien

- Gisle@eb.dk

For tre måneder siden blev FCK-angriberen far for anden gang, og hans kone bor i USA med parrets lille datter på tre måneder.

Der bliver ’Facetimet’ over Atlanten, men i det hårde program er der ikke mange muligheder for at ses.

– Jeg har kun set min datter to gange. Det er ikke let ikke at se dem så meget, men det er derfor, at vi er profession­elle. Vi skal kunne håndtere det, sagde N’Doye.

Han er alletiders mest scorende FCK’er med 96 mål, men Ståle Solbakken snød ham mod Esbjerg for at komme naermere de magiske 100 mål.

Bossen på baenken rystede på hovedet, da N’Doye gerne ville have sparket det straffespa­rk, som han selv fremtvang i 2. halvleg.

Havde dårlig fornemmels­e

Nordmanden havde en dårlig fornemmels­e.

– Dame var vores klart farligste og bedste, men jeg lod ham ikke sparke. Der er to straffespa­rksskytter i denne klub, jeg ikke stoler på: Ham og Santander.

– Santander er ikke her ikke laengere, og jeg tror naesten ingen af N’Doyes mål er faldet på straffespa­rk.

– Mod Atalanta så man hvorfor, sagde Ståle Solbakken med henvisning til Europa League playoffkam­pen, hvor N’Doye misbrugte sit forsøg i straffespa­rkskonkurr­encen.

Men bortset fra det stoler han så sin afrikanske angriber ... Esbjerg-traener John Lammers ser frem til juleferie.

Hans mandskab er efter en god halvsaeson gået i stå på det seneste og har blot hentet to point i de fem seneste opgør.

– Vi har spillet 19 kampe i ligaen, vi har spillet kampe i pokalturne­ringen og naesten med de samme spillere hver gang.

– Det kraever meget. De er vant til at spille på et lavere niveau, så der er nogle spillere, der virkelig har brug for pausen. De tre uger vil vaere godt for dem, og forhåbentl­ig kommer de friske tilbage, sagde Esbjerg-traeneren, der, inden han kan sende sine spillere på ferie, lige skal forsøge at slutte af med en sejr hjemme mod FC Nordsjaell­and.

I Parken var de ikke i naerheden af point, og den sidste rest af håb forsvandt med det straffespa­rk, som N’Doye fremtvang i starten af 2. halvleg efter at vaere løbet fra Austin.

Uden for feltet

– Jeg synes ikke, at der var straffespa­rk. Det var en meter uden for feltet. Der er fire eller fem dommere, og de skal hjaelpe ham (dommer Jens Maae, red.), for han kan ikke se alt.

– På storskaerm­ene kunne man se, at det var en meter udenfor. Det var lidt en skam, men bortset fra det dømte han godt, så jeg bebrejder ham ikke, sagde Lammers.

gisle

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark