Ekstra Bladet

Man kan aldrig gøre alle glade

ALEXANDER ZORNIGER EFTER FAN-FIGHT: Nedtoner det skaenderi, han havde med en gruppe Brøndby-fans efter sejren over Vejle

- – Men der var tydeligt nogle fans, du var uenig med. Hvad skete der? – Hvor alvorlig en situation er det, når man står og skaendes med sine egne fans efter en 2-1-sejr? – Efter kampen sang fansene ’ingen over klubben’. Hvem var det rettet imod? tna@eb.d

Det endte lykkeligt for Brøndby, der søndag aften hentede sin fjerde sejr på stribe, da vestegns-klubben på en staerk anden halvleg vendte opgøret mod Vejle.

Men sejren fik et underligt efterspil, da Brøndbytra­ener Alexander Zorniger efter kampen blev kaldt ned til fansene for at lave den klassiske ’Fenerbache­hilsen’.

Da den tyske Brøndbyche­f var blevet tiljublet, gik han hen mod en mindre gruppe af tydeligt utilfredse fans, der råbte mod Zorniger, der tog til genmaele i en ophedet situation.

Føler opbakning

Da Brøndby-chefen efter kampen skulle saette ord på optrinnet, forsøgte han at nedtone skaenderie­t med fansene.

– Prøv at hør her, jeg blev kaldt ned af vores store fangruppe, som klappede og råbte mit navn. Jeg føler virkelig, at fansene støtter mig, og jeg har ikke en finger at saette på den support, som jeg får fra Brøndbys fans.

– Jeg føler, jeg har støtte fra 90 procent af Brøndbys fans. Man kan aldrig gøre alle glade, og det vigtige er, at 100 procent af fansene støtter klubben og holdet.

– Jeg kan kun gentage mit svar, for jeg føler, jeg har støtten fra størstedel­en af Brøndbys fans. Det er ikke noget, jeg vil ligge søvnløs over, for fansene kaldte mig ned, klappede og tiljublede mig.

– Det skal jeg ikke kunne svare 100 procent på, men jeg har fået at vide, at fansene sang mod hinanden. Men det er ikke noget, jeg kan svare på, lød det fra Alexander Zorniger. Han har siden sidste spillerund­e i Superligae­n vaeret i vaelten, fordi han talte dårligt om kvaliteten af Brøndbys egen Masterclas­s og stillede med 11 udlaending­e i hjemmekamp­en mod Hobro.

Ansat til at vinde kampe

– Jeg traeffer alle mine beslutning­er for Brøndbys bedste. Jeg er ansat til at vinde fodboldkam­pe, og det har vi gjort fire kampe i streg. Jeg er ikke tilfreds med vores presspil i første halvleg mod Vejle, men det positive er, at vi finder en måde at vinde kampene på i denne periode.

Så må jeg leve med, at alle ikke er enige i den måde, jeg gør tingene på, sagde Alexander Zorniger.

Brøndby er nu alene på Superligae­ns tredjeplad­s og møder i sidste runde Vendsyssel på hjemmebane.

 ?? FOTO: CLAUS FISKER ?? – Jeg føler virkelig, at fansene støtter mig, siger Alexander Zorniger om langt størstepar­ten af Brøndby-fansene.
FOTO: CLAUS FISKER – Jeg føler virkelig, at fansene støtter mig, siger Alexander Zorniger om langt størstepar­ten af Brøndby-fansene.
 ?? FOTO: VIAPLAY 3+ ?? Brøndby-traener Alexander Zorniger i hedt skaenderi med en lille gruppe Brøndby-fans.
FOTO: VIAPLAY 3+ Brøndby-traener Alexander Zorniger i hedt skaenderi med en lille gruppe Brøndby-fans.
 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark