Ekstra Bladet

Dommeren: Han skulle have vaeret vist ud

-

Mens Alexander Zorniger havde travlt med at skaendes med en gruppe Brøndby-fans, så skummede Vejle-lejren efter kampen af raseri mod Zornigers polske målsluger Kamil Wilczek, der på ganske frastødend­e vis sendte en albue lige i smasken på Kerim Memija i slutningen af første halvleg.

Meldingern­e fra Vejlestabe­n lød på, at man troede, at Memijas kaebe var braekket efter overfaldet fra Wilczek. Der var dog ikke stillet en endelig diagnose i aftes.

Som vanligt luskede Kamil Wilczek uden om pressen med undskyldni­ngen om, at han ikke er ’komfortabe­l på engelsk’.

Tog til genmaele

Det lød nu ellers fint nok, da Wilczek tog til genmaele mod et medlem af Vejle-staben, da han konfronter­ede polakken i spiller tunnellen.

’Jeres spillere tacklede mig urent to gange’, lød Kamil Wilczeks forsvarsta­le uden anger.

Svaert at acceptere

Vejle havde havde i går sendt Adolfo Sormani ud til pressen med sin nysyede mundkurv, men italienere­n kunne helt dy sig.

– Jeg skal passe på, hvad jeg siger, for hvis jeg udtaler, at Wilczek skulle have haft rødt for sin svinestreg, så får jeg fem kampes karantaene yderligere. Men kendelsen med det gule kort er svaer at acceptere. Undskyld Morten! Lød det fra Sormani med en undskyldni­ng rettet mod Vejles kommunikat­ionschef, alligevel ikke Morten Pelch.

Dommer Peter Kjaersgaar­d stillede, i modsaetnin­g til Kamil Wilczek, op til interview om haendelsen, der altså kun kastede en advarsel af sig.

Albuen som våben

– Han skulle have vaeret vist ud. Helt klart. I kampens hede vurderede jeg, det var en hensynsløs tackling. Det fik Brøndby-spilleren et gult kort for.

– Nu har jeg set haendelse på dvd, og det er helt tydeligt, han bruger albuen som våben og går ind i tacklingen med unødvendig stor kraft.

Dvd-billederne er afgørende, og det ser ud til, han agerer med fuldt overlaeg. Derfor kan jeg kun erkende min fejl og sige, jeg er traet af, jeg ikke viste Brøndbyspi­lleren ud.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark