Ekstra Bladet

MANDEN I GULT HAR FUNDET LYKKEN LANGT VAEK

Horsens-spiller kører over 500 km på en arbejdsdag

- Pba@eb.dk

Det er en fornøjelse at vaere i den gule trøje.

Michael Lumb skal køre over 500 km på en arbejdsdag, men trods det har han ikke et øjeblik fortrudt, at han på sidstedage­n i det seneste transfervi­ndue sagde ja til at flytte karrieren fra nedrykkern­e Lyngby til Horsens. Da dansk fodbolds vandrefugl nummer et har bopael i Rødovre, skal han bruge over to en halv time hver vej for at komme til traening og til hjemmekamp­e.

Ni klubber på 13 år

Horsens er Michael Lumbs niende klub på 13 år. Foruden AGF, AaB, Vestsjaell­and, Lyngby og nu Horsens taeller det også udenlandsk­e adresser som Zenit Sankt Petersborg i Rusland, Feyenoord i Holland samt Freiburg og Bochum, begge i Tyskland.

– Jeg kan sagtens få tiden til at gå, når jeg kører til og fra arbejde. Det vaerste sted på turen er Ring 3, når jeg skal fra Rødovre og ud og ramme Vestmotorv­ejen, fortaeller Michael Lumb, der har ekstra grund til at nyde turen over Sjaelland og Fyn til Horsens.

Det kører nemlig i den grad for ham i de nye omgivelser, hvor han på ingen tid er blevet en gevinst og har vist sig at vaere klubbens bedste indkøb, selv om der er brugt flere penge på blandt andre Kasper Junker og Sivert Heltne Nilsen.

Den 30-årige venstrebac­k leverede mod AaB sin bedste kamp i den gule trøje, hvor han scorede for tredje gang i Horsens-trøjen.

Efter godt en time fik et indlaeg fra højre lov at passere til modsatte side, hvor han nemt kunne score til 3-2.

Den snart forhenvaer­ende Lasse Kryger kunne i de døende minutter slå sejren fast med målet til 4-2. Det var måske hans sidste mål i Superligae­n, da han sagde farvel efter kampen.

Okore så rødt igen

For tredje gang i den stribede AaB-trøje så Jores Okore rødt i 1. halvlegs overtid efter at have indkassere­t to advarsler for henholdsvi­s brok og et riv i trøjen.

– Jeg fortalte dommeren, at han dømte elendigt, siger Jores Okore, der ikke mente, at han havde revet Kasper Junker i trøjen.

Dommer Sandi Putros leverede da også en meget dårlig praestatio­n med flere yderst tvivlsomme kendelser. Der var undervejs så mange, at tilskuerne i de sidste 45 minutter jublede, hver gang en kendelse faldt ud til AaB’s fordel.

Dermed kom han til at stjaele billedet i en kamp med en meget festlig 1. halvleg.

Udvisninge­n betød, at der kom til at stå Horsens på det mest af 2. halvleg, og det var fuldt fortjent, at gaesterne fik rejst sig efter afklapsnin­gen mod FCK på 1-6 i sidste runde.

Gaesterne diskede i perioder op med spil, som man ikke slet tidligere har forbundet med Horsens.

– Efter sådan en omgang som mod FCK handler det om at give spillerne masser af kaerlighed, lød det fra traener Bo Henriksen, som havde skiftet ud på fem pladser.

– Folk har så travlt med at tale os ned, men vi er er Superligae­ns femtemest scorende hold, så det er ikke dødbolde det hele, fastslog traeneren.

Jeg kan sagtens få tiden til at gå, når jeg kører til og fra arbejde

 ?? FOTO: HENNING BAGGER ?? Flyvende
AaB’s Frederik Børsting i naerkamp med Michael Lumb, der føler sig godt tilpas i Horsens. I går leverede han igen en stor praestatio­n for de gule østjyder.
FOTO: HENNING BAGGER Flyvende AaB’s Frederik Børsting i naerkamp med Michael Lumb, der føler sig godt tilpas i Horsens. I går leverede han igen en stor praestatio­n for de gule østjyder.
 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark