Ekstra Bladet

Målhelten er ombejlet

- Alpe@eb.dk

Saba Lobjanidze spiller måske sin sidste kamp for Randers, når kronjydern­e i den kommende weekend afslutter efteråret med opgøret mod Vejle.

Georgieren er nemlig ifølge sportsdire­ktør Søren Pedersen attraktiv for mange klubber i udlandet.

– Der er generelt megen interesse for ham, så jeg kan ikke udelukke et salg allerede i januars transfervi­ndue, sagde Søren Pedersen efter klubbens sejr over Vendsyssel i går.

Den betyder, at Randers nu for alvor bider top seksaspira­nterne i haserne. Og manden bag den gyldne scoring, der udløste de tre vigtige point, var netop en generelt i kampen meget aktiv Saba Lobjanidze.

Iskoldt og smart løftede han et minut før pausen bolden over hjemmehold­ets keeper, Nicolai Flø, der var kommet på udflugt ude i feltet, og ind i nettet.

Det var ikke bare en velkommen scoring for Randers, men også for georgieren selv. Det var nemlig den første siden 22. september.

– Siden har jeg misbrugt mange chancer – blandt andet et straffespa­rk, så det her er bare dejligt, fastslog matchvinde­ren med et stort smil.

Håber at han bliver

Og den måde, han lavede målet på, gør ham naeppe mindre salgbar end, han var før gårsdagens opgør, erkendte sportsdire­ktøren.

– Vi har kontrakt med ham halvandet år endnu. Så det er enten i det kommende transfervi­ndue eller til sommer, han skal saelges, hvis vi skal have penge ud af ham.

– Derfor er vi også åbne over for de muligheder, der kommer. Og det er jo dejligt, at han leverer varen på den måde, han gør i dag.

Traener Thomas Thomasberg håber, at han har sit offensive trumfkort til dispositio­n i foråret også.

– Saba er selvfølgel­ig en vigtig spiller for os, selv om han i dette efterår ikke har vaeret helt deroppe scoringsma­essigt, hvor vi gerne vil have ham. Men jeg håber selvfølgel­ig, at han bliver. Og gør han det, skal vi nok gøre ham endnu mere målfarlig.

 ?? FOTO: CLAUS BJØRN LARSEN ?? Randers overvejer at saelge Lobjanidze (tv.) allerede i det kommende transfervi­ndue.
FOTO: CLAUS BJØRN LARSEN Randers overvejer at saelge Lobjanidze (tv.) allerede i det kommende transfervi­ndue.
 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark