Ekstra Bladet

FIRE SENGE OG KUN FIRE HAENDER

Et hotel i Roskilde skal renoveres, derfor valgte direktøren at foraere møblerne vaek

- LOUISE SVANE PEDERSEN FOTO: ANTHON UNGER lsp@eb.dk

Udsigten til at tømme 49 hotelvaere­lser for inventar og derved få en gratis seng med hjem fik over 100 mennesker til at valfarte til Scandic i Roskilde i går.

Hotellet står over for en større renovering, og derfor gav man møblerne vaek.

Alt på de 49 vaerelser måtte tages med hjem, og det udnyttede de mange fremmødte. Der var få, men vigtige regler.

Så må vi jo prøve med en seng under hver arm

Var man gået ud af hotellet, så var det tilbage i køen og vente på en ny tur, og man måtte kun tage, hvad man kunne have i sine haender.

Glemte reglen

Reglen med de to haender havde Martin Svensson og Rasmus Kock fra Fredericia glemt alt om, da de midt i kaos på hotellets gange kiggede opgivende på de fire senge, som de skulle have med hjem til Jylland.

Forskellig­e løsningsmu­ligheder blev diskuteret, sengene blev forsøgt slaebt på sengetaepp­er. Problemet var, at de blev stående på gulvet, når der blev hevet i sengetaepp­et.

Efter megen møje og besvaer havde de to gaeve gutter held med at få sengene ud på parkerings­pladsen til den ventende bil med den til formålet lånte hestetrail­er.

Andre valgte at bøje reglerne om to haender på varerne på kreativ vis. En kvinde stod i vinduet på første sal, mens hendes kvindelige hjaelper stod nede foran. En for en kastede kvinden saekke fyldt med dyner og puder ned.

– Altså, vi snyder jo ikke rigtig, for ingen har fortalt, at vi ikke må gøre sådan, fortalte kvinden på jorden, imens hun spejdede efter den naeste saek med dyner, der skulle komme flyvende.

Smart taktik

Taktikken var smart og listig, men i sidste ende blev de stoppet af en af Scandics medarbejde­re. For kvindernes gradbøjnin­g af reglerne betød, at andre blev snydt for deres mulighed for at få hotellets inventar med hjem i privaten.

Jeg har aldrig ejet en seng fra ny af før, så det gør mig ikke noget, at andre har sovet i den

 ??  ?? Sengekuppe­tMartin Svensson og Rasmus Kock havde vaeret på arbejde hos PostNord i Fredericia til klokken fem om morgenen. De tog direkte til Roskilde efter deres vagt, så de kunne få sig nogle knap så nye senge med hjem til Jylland.
Sengekuppe­tMartin Svensson og Rasmus Kock havde vaeret på arbejde hos PostNord i Fredericia til klokken fem om morgenen. De tog direkte til Roskilde efter deres vagt, så de kunne få sig nogle knap så nye senge med hjem til Jylland.
 ??  ?? Det var i strid med reglerne, da folk begyndte at kaste deres nyerhverve­de genstande ud af vinduerne.
Det var i strid med reglerne, da folk begyndte at kaste deres nyerhverve­de genstande ud af vinduerne.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark