Ekstra Bladet

Tilfreds direktør

-

– Tja, så må vi jo prøve med en seng under hver arm, der er ikke andet for, grinte Martin Svensson lidt opgivende, for med hjem til Jylland, det skulle sengene.

Tanken om, at et ukendt antal mennesker har sovet i sengene, før de kom i Rasmus Kocks besiddelse, fandt han på ingen måder afskraekke­nde.

– Altså, jeg har aldrig ejet en seng fra ny af før, så det gør mig ikke noget, at andre har sovet i den. Den er gratis og fungerer, så beder jeg ikke om mere, fortalte den 25-årige jyde. Midt i kaos frembragt af de fremmødtes jagt på gratis inventar stod direktør for Scandic i Roskilde Ole Høgh. Direktøren for det hele var yderst tilfreds med, hvordan arrangemen­tet skred frem.

– Det gik bedre end forventet, folk har opført sig virkelig paent. Vi frygtede, at det ville blive rent kaos, men jeg synes, at de har taget det i den ånd, vi har skabt det i, fortalte en glad Ole Høgh.

Det var ikke uden grund, at hotellet valgte denne fredag at skille sig af med inventaret fra 49 vaerelser. Håndvaerke­rne begynder renovering­en mandag.

Skulle nogen have lyst til at betale lidt for møblerne, så gives pengene til det lokale julemaerke­hjem, så børnene også kan maerke, at det snart er jul.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark