Ekstra Bladet

DIREKTØR FOR MIDDAGE De har meldt mig for privat fødselsdag

-

Sådan skriver toastmaste­ren til Michael Valentin dagen efter, at den nu fyrede direktør holdt sin private 50-års fødselsdag­sfest. Knap 100 gaester var inviteret til festivitas i a-kassens lokaler ved Vesterport i København lørdag 30. september 2017, hvor der var god vin og mad efterfulgt af en dj, der spillede op til dans.

Dagen før var Valentin blevet fejret ved en reception til sammenlagt 400.000 kroner, der var arrangeret og betalt af a-kassen.

Nu haevder a-kassen, at Michael Valentin misbrugte nogle af a-kassens midler til sin egen fødselsdag. Den private fest figurerer derfor som et af mange arrangemen­ter i a-kassens politianme­ldelse af Michael Valentin, hvor den er omtalt som ’privat 50-års fødselsdag hos AKA (30.09.2017)’.

Knap 100 gaester

Michael Valentin afviser dog alle beskyldnin­gerne og har fremvist en raekke bilag til Ekstra Bladet, som ifølge ham er bevis for, at han selv betalte.

Han haevder således via to overførsle­r 26. september 2017 – angivelig til akassens køkken og kok – at han har betalt 37.130 kroner for mad. Det giver en kuvertpris på 395 kroner, hvis der var 94 til festen, som Michael Valentin oplyser.

120 flasker vin

Vinen til festen har ifølge faktura kostet 10.043,40 kroner for 120 flasker, og en bankoverfø­rsel 21. september viser overførsle­n til leverandør­en fra Michael Valentins konto på samme beløb.

Vinen til festen har ifølge faktura kostet 10.043,40 kr.

Michael Valentin kan også vise en overførsel på 8000 kroner, som angiveligt er til en dj ved festen. Ifølge den nu fyrede direktør tog han selv drinks og sodavand med hjemmefra.

Der er tilgengael­d inden kvittering­er for øl, servering og rengøring. Michael Valentin haevder, at han har betalt øl og servering kontant. Han kan i dag ikke huske, hvordan han betalte rengøringe­n på 1300 kroner.

 ??  ?? Her ses en Mobilepay-kvittering til køkkenchef­en i Akademiker­nes A-kasse. Her ses en MobilePay-kvittering til køkkenchef­en i Akademiker­nes A-kasse, der ifølge Valentin viser, at han selv betalte for dette arrangemen­t.
Her ses en Mobilepay-kvittering til køkkenchef­en i Akademiker­nes A-kasse. Her ses en MobilePay-kvittering til køkkenchef­en i Akademiker­nes A-kasse, der ifølge Valentin viser, at han selv betalte for dette arrangemen­t.
 ?? PRIVATFOTO ?? Der var høj stemning til Valentins 50-års fødselsdag. Her giver socialdemo­kratiets naestforma­nd Mogens Jensen et nummer med journalist­en Reimer Bo.
PRIVATFOTO Der var høj stemning til Valentins 50-års fødselsdag. Her giver socialdemo­kratiets naestforma­nd Mogens Jensen et nummer med journalist­en Reimer Bo.
 ??  ?? Her ses en kvittering på vinen leveret til den private fødselsdag. I alt 10.043,40 kroner for 120 flasker, og en bankoverfø­rsel 21. september viser en overførsle­n til leverandør­en fra Michael Valentins konto på samme beløb.
Her ses en kvittering på vinen leveret til den private fødselsdag. I alt 10.043,40 kroner for 120 flasker, og en bankoverfø­rsel 21. september viser en overførsle­n til leverandør­en fra Michael Valentins konto på samme beløb.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark