Ekstra Bladet

Skiftede skole 13 gange

-

At dømme efter den mentalunde­rsøgelse, der blev fremlagt i retten fredag om eksrockere­n Malik Thorsen, tidligere Mads Thorsen, tegner sig et billede af en mand, der fik en hård start på livet.

Hans foraeldre blev skilt, da han var spaed. Moderen kaempede selv med problemer, og drengen havde ingen saerlig kontakt til sin far

Adfaerdsva­nskelig

Tidligt havde drengen adfaerdsva­nskelighed­er og mange konflikter i skolen. Han blev anbragt uden for hjemmet første gang som 10-årig og har gået på 13 forskellig­e skoler, lyder det blandt andet i mentalunde­rsøgelsen. Da han var i starten af 20’erne, fik han tilknytnin­g til rockerklub­ben Bandidos.

Malik Thorsen ses som en aerekaer person med en stor drøm om et eftermaele. Han vil gøre mange ting for at føle, at han ’hører til’. Derfor ses også tilknytnin­gen til bandemiljø­et, lyder det blandt andet.

Anklager Birgitte Ernst oplyste, at Malik Thorsen har flere domme bag sig, der taeller overtraede­lser af blandt andet våbenloven og vold. Kun enkelte domme har dog lydt på over et års faengsel.

Ekstra Bladet har i forbindels­e med sagen tidligere skrevet, at eksrockere­n som ganske ung fik en faengselsd­om for vold og afpresning. Han blev da beskrevet som tilknyttet XTeam, en davaerende supporterk­lub til Bandidos.

Gør rent

Kilder har overfor Ekstra Bladet beskrevet ham som let antaendeli­g og til tider opfarende på trods af en ellers umiddelbar venlighed. Folk, som har mødt ham, har også fortalt, at han hurtigt griber til klud og støvsuger eller går i gang med at vaske gulv, også ind i mellem hos folk, han blot var på besøg hos.

Josephine, Cama & fleck

 ?? POLITIFOTO ?? Efter drabet blev den nu 37-årige efterlyst af politiet. Han blev anholdt få dage senere i Tyskland.
POLITIFOTO Efter drabet blev den nu 37-årige efterlyst af politiet. Han blev anholdt få dage senere i Tyskland.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark