Ekstra Bladet

Jeg elsker den fest!

Ditte Okman sidder klar i Docken og hujer højest ved Reality Awards

- Mens Man giver Jeg glaeder

størstedel­en af befolkning­en har travlt med at storsvine genren og til ethvert middagssel­skab understreg­e, at de i hvert fald ikke ser den slags UNDERLØDIG, UBEGAVET og LETKØBT lorte-tv, så vil jeg altså gerne slå et storladent slag for, at reality-tv stadig kan vaere en genial tidsdraebe­r og underholdn­ing på højt plan. Og det skal altså fejres! Om man vil det eller ej, så fylder de kulørte personligh­eder og liderlighe­der stort i fjernsynet, og hvis man har awards indenfor reklamebra­nche, marketing, radio, tv, film, sport, bedste ret og restaurant – hvorfor så ikke reality?

priser til bedste fluekast, Danmarks bedste karrysild, til ham der kan holde en pibe kørende laengst – endda en pris til årets dansker! Og (nogen vil sige desvaerre) er der nok faerre, der aner hvem Katja Iversen er, end hvem Linse Kessler er. Bare for at tage et eksempel …

Katja er i øvrigt direktør i den internatio­nale organisati­on 'Women Deliver' og blev kåret til Årets Dansker 2018.

11. januar får raffinered­e kategorier som 'Årets bedste scoring', 'Årets bedste overkrop' (og bryster) samt 'Årets bedste bitch fight' sat navne på.

Er det Troels og Nadine fra 'Landmand søger kaerlighed', Rikke og Mogens fra 'Divaer i Junglen' eller Ditte og MadrasMart­in fra 'Familien fra Bryggen', der løber med trofaeet for bedste tv-scoring?

'Årets bedste bitch fight' bliver kaempet mellem Sarah Louise v s. ALLE de andre forsidefru­er. Også Gunnvør v s. Janni fra Forsidefru­er har fist fightet sig ind på nominering­s listen, ligesom Janni også toget par skaenderie­r med Rikke og Caroline i 'Divaer I junglen'.

Men ikke kun TV3 skabte drama – nej, Carsten og Eva tilsmud- sede i den grad også paene DR1 i 'Gift ved første blik' med deres højst umodne a eg teskabs sk aer my ds ler. Danmarks Radio har jublet. Tro mig.

mig til at hylde programmer som 'Ex on the beach', 'Diamantfam­ilien', 'Love Island', 'Familien fra Bryggen' og 'Paradise' og 'Robinson', som alle vil vaere repraesent­eret, når reality-folket ankommer på den røde løber i dagfrisk afblegning, rød push up og masser af Swarovski-sten på neglene.

Man kan ikke andet end konstatere, at genren vokser, og det gør skaren af deltagere dermed også. Og vi har jo set, hvordan de kan feste på tv, så forestil

Et år havde en trusseløs kvinde glemt, at hun havde en tamponsnor haengende

dig, hvordan de fester, når der ikke er tv på.

Sidste år lå Princess Natascha Ellen fra 'De unge mødre' og snorksov på et møgbeskidt toiletgulv i sin røde gallakjole, der lignede noget, jeg havde på til lanciers-festen på mit gymnasium i 1992. Allerede på den røde løber snøvlede hun, så i det lys burde man ikke vaere overrasket. Gina Jaqueline blev smidt ud fra festen af en haerdebred dørmand, og man kunne møde unge mødre, der havde taget deres babyer med.

Et år havde en trusseløs kvinde glemt, at hun havde en tamponsnor haengende, da hun sammen med en raekke opkørte medvirkend­e sprang op på scenen og dansede en slags faelles bolledans. Publikum jublede!

Og vaerterne har alle år vaeret et kapitel for sig. Ikke mindst det år i Imperial Bio, hvor Philip May fra 'Paradise Hotel' selv kom for sent til showet. Stine Kronborg ventede tålmodigt, mens publikum klappede og hujede. Han er i øvrigt vaert igen i år – hvis han altså kommer.

Festen lever op til sit ry. Og om Philip når frem eller ej, så sidder jeg klar i Docken og hujer højest.

Året starter nemlig med årets fest!

 ?? FOTO: MOGENS FLINDT ?? Sjovt Susan K. med juryens special-pris.
FOTO: MOGENS FLINDT Sjovt Susan K. med juryens special-pris.
 ?? FOTO: MOGENS FLINDT ?? Bobler, leopardple­tter og tyk make-up. Reality Awards 2017.
FOTO: MOGENS FLINDT Bobler, leopardple­tter og tyk make-up. Reality Awards 2017.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark