Ekstra Bladet

Helt traener-team har karantaene

-

Det bliver en amputeret Vejle-baenk, der skal styre de taktiske dessiner i vejlensern­es sidste superligak­amp i 2018.

Dagens opgør på udebane mod Randers bliver således uden assistent tra enerne Morten Bis ga ar dog Giovanni Mazzela, der fredag begge er idømt karantaene.

Karantaene­n har de fået for truende adfaerd over for en fjerdedomm­er i forbindels­e med søndagens 1-2nederlag på hjemmebane til Brøndby.

Store protester

Det oplyser Fodboldens Disciplin aer instans.

Kampen blev fløjtet af, akkurat som Vejle havde tilkaempet sig til et hjørnespar­k, hvilket medførte store protester rettet mod kampens fjerdedomm­er.

Ifølge en indberetni­ng fra kampens dommer, Peter Kjaersgaar­d-Andersen, måtte fjerdedomm­eren traede et skridt tilbage for at undgå fysisk kontakt med de ophidsede Vejle-assistente­r.

Har også karantaene

Superligak­lubben får også en bøde på 10.000 kroner for episoden.

Karantaene­n t ildeto assistent tra enere kommer på et ubelejligt tidspunkt for Vejle, da holdet også må undvaere sin italienske cheftraene­r, Adolfo Sormani.

Han afsoner ligeledes karantaene, da han i forbindels­e med en karantaene­dag 10. november ikke kunne holde sig fra at kommuniker­e direkte med sin baenk, selv om det ikke var tilladt.

Det kostede Sormani fem ekstra dage i skammekrog­en.

Dermed er det kun den fysiske traener, Gabriele Faccia, og målmandstr­aener Marco Ferrari, der er til rådighed i lørdagens kamp mod Randers.

Ritzau

 ?? FOTO: CLAUS FISKER/RITZAU SCANPIX ?? Det bliver den fysiske traener og målmandstr­aeneren der skal styre Vejle i dag. Alle traenerne har karantaene.
FOTO: CLAUS FISKER/RITZAU SCANPIX Det bliver den fysiske traener og målmandstr­aeneren der skal styre Vejle i dag. Alle traenerne har karantaene.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark