Ekstra Bladet

Anfører faerdig i Brøndby

Johan Larsson spiller sin sidste kamp for Brøndby IF i morgen – yderligere to spillere stopper

- HANS-HENRIK HYBHOLT HARE JONAS RYEFELT haren@eb.dk; jry@eb.dk

Johan Larsson takker af i Brøndby.

– Jeg er utrolig taknemmeli­g for mine fire år i Brøndby IF. Der har vaeret rigtig mange højdepunkt­er, men at overtage anførerbin­det efter Kalle (Thomas Kahlenberg, red.) var for mig en stor aere, og det vil vaere noget, jeg altid vil huske. At løbe ind på Brøndby Stadion med anførerbin­det om armen er noget helt specielt, skriver svenskeren på klubbens hjemmeside fredag.

– Jeg er glad og stolt over at have vaeret med til at udvikle klubben i de sidste fire år, så vi i dag står et langt bedre sted. Det har derfor også vaeret den måske svaereste beslutning i mit liv indtil videre at takke nej til en forlaengel­se, men jeg har en alder, hvor det er nu, jeg skal ud og prøve af, hvor langt mine evner raekker.

Løftede pokalen

– Så lige så vemodig jeg er over, at kampen på søndag er den sidste for Brøndby IF i denne omgang, så ser jeg også frem til at prøve af et andet sted, hvor langt jeg selv har rykket mig.

28-årige Larsson kom til

Jeg er glad og stolt over at have vaeret med til at udvikle klubben i de sidste fire år

Brøndby i februar 2015 og udviklede sig siden til én af Superliga-holdets vigtigste spillere. Det var Larsson, der i foråret kunne løfte pokalen som bevis på, at Brøndby IF havde vundet den danske pokalturne­ring.

Brøndby hentede i sommer Silkeborgs Jens Martin Gammelby netop for at kunne tage over, når Johan Larsson en dag stoppede.

Også farvel til Troels Bech

Samtidig slår Brøndby fast, at man siger farvel til reserverne Björn Kopplin og Uffe Bech – samt sportsdire­ktør Troels Bech.

De to spillere kom til Brøndby i sommerpaus­en, men har aldrig formået at slå igennem.

Klubben meddeler, at man til weekendens hjemmekamp mod Vendsyssel FF tager afsked med de tre spillere.

 ?? FOTO: JENS DRESLING ?? Johan Larsson havde fornøjelse­n af at løfte pokalen, da Brøndby i foråret slog Silkeborg i pokalfinal­en.
FOTO: JENS DRESLING Johan Larsson havde fornøjelse­n af at løfte pokalen, da Brøndby i foråret slog Silkeborg i pokalfinal­en.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark