Ekstra Bladet

Vi elsker legetøj, og så beder vi børnene om at se med, så de laerer, at ting kan repareres

-

– Vi elsker legetøj, og så beder vi børnene om at se med, så de laerer, at ting kan repareres, siger den 49-årige københavne­r, som til daglig underviser i arbejdsgla­ede. Nørrebro kommer glaeden helt af sig selv.

– Det er skidehygge­ligt. Folk går glade hjem. Der er tak og kram fra folk, når man har fået deres gamle brødrister til at virke igen. Vi har også haft et glattejern, som jeg vil tro kostede 1500 kroner. Kvinden havde fået at vide i butikken, at det ikke kunne repareres, men vi fik skilt det ad og skiftet en komponent, som måske koster en øre. Så bliver man glad i låget.

Tøj kan også få forlaenget levetiden, men det er vigtigt for folkene bag, at de ikke tager arbejde fra syerskerne.

– Derfor laegger vi ikke bukser op, men vi hjaelper gerne med en lap. Vi tager ikke penge for det, og vi vil ikke udkonkurre­re nogen som helst.

 ?? PR-FOTO ?? Arlette Bentzen og kaeresten Stig Bomholt sidder begge i bestyrelse­n for Repair Cafe Danmark, som de prøver at udbrede over hele landet. Foreløbig er der 11.
PR-FOTO Arlette Bentzen og kaeresten Stig Bomholt sidder begge i bestyrelse­n for Repair Cafe Danmark, som de prøver at udbrede over hele landet. Foreløbig er der 11.
 ?? PRIVATFOTO ?? Det er frivillige, som udfører reparation­erne. Der betales kun for reservedel­ene.
PRIVATFOTO Det er frivillige, som udfører reparation­erne. Der betales kun for reservedel­ene.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark