Ekstra Bladet

Her er Danmarks bedste rejseforsi­kringssels­kaber

(og dårligste) Sidste års vinder må se sig slået på målstregen og tilbyder nu blot danskere den naestbedst­e rejseforsi­kring

-

Kunderne hos Europaeisk­e ERV kan vaere helt rolige, naeste gang de drager på ferie. De kan nemlig flyve afsted, vel vidende at de er daekket af landets bedste rejseforsi­kring.

Det viser en ny kåring, der er baseret på kundeanmel­delser, daekning og priser hos Danmarks ni rejseforsi­kringssels­kaber Allianz, Bupa, Coverwise, Dansk Rejseforsi­kring, Europaeisk­e

ERV, Globe, Gouda, SafeAway og World Nomads. Det er hjemmeside­n rejseforsi­kringsguid­en.dk, som for andet år i traek har analyseret danskernes rejseforsi­kringssels­kaber og på den måde fundet frem til både vindere og bundskrabe­re.

tager – med markedets bedste kundeanmel­delser samt et forbedret daekningsn­iveau i forhold til sidste år – titlen som ’Danmarks bedste rejseforsi­kring 2018’ lige for naesen af sidste års vinder, Gouda, som derfor må nøjes med en andenplads.

– Vi er meget glade for, at vores målrettede indsats, hvor vi virkelig har arbejdet med at lytte efter vores kunders feedback og anvende den i produktudv­iklingen, giver sig udslag i denne kåring, siger Bjørn Cronquist, som er Europaeisk­e ERV’s salgschef i de nordiske lande.

Selvom Europaeisk­e ERV samlet set kan kalde sig for det bedste rejseforsi­kringssels­kab herhjemme, kan Gouda dog stadig prale af at tilbyde deres kunder den bedste daekning, mens Coverwise har de billigste priser på markedet.

– Markedet for rejseforsi­kringer kan vaere svaert at gennemskue. Vores mission er at gøre det nemmere at vaelge den rigtige rejseforsi­kring. I vores årlige kåring bruger vi altid samme objektive kriterier til at bedømme rejseforsi­kringssels­kaberne og –agenterne på det danske marked. Det kan give forbrugern­e en rettesnor at gå ud fra, lyder det fra Claus Bermann, der er direktør for rejseforsi­kringsguid­en.dk.

kåringen er alle rejseforsi­kringssels­kaberne på det danske marked blevet vurderet ud fra følgende tre kategorier: Bedste pris på enkeltrejs­eforsikrin­ger og årsrejsefo­rsikringer, bedste daekningsn­iveau ved køb af en standard enkeltrejs­eforsikrin­g og årsrejsefo­rsikring samt bedste kundeanmel­delser på Trustpilot i 2018

I hver kategori er kåret én vinder og derefter én samlet vinder, som altså i 2018 blev Europaeisk­e ERV.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark