Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

- fleck

HOLBAEK: Politiet efterforsk­er en sag om en bilist, der var ved at påkøre en hundelufte­r. Hundelufte­ren gik tur iført gul vest og pandelampe, men måtte springe ned i en grøft og traekke hunden med sig, da bilen kom kørende mod ham. Bilisten mistede selv herredømme­t over bilen, som endte i en grøft og blev totalskade­t. Føreren gik fra stedet og opsøgte en adresse, hvor han var truende overfor hundelufte­rens familie. Han er nu anholdt og motivet undersøges.

LANGELAND: Efter en ransagning på en ejendom, hvor der blev fundet flere tyvekoster, blev en meget glad og rørt aeldre enkemand torsdag genforenet med sin og sin afdøde hustrus vielsesrin­ge. De var blevet stjålet under et indbrud.

AALBORG: En 19-årig mand havde glemt at taende for bilens lygter, da han noget usikkert førte vognen. Betjentene valgte at stoppe bilisten, og det viste sig, at teenageren havde en promille over det tilladte. Han blev taget med på stationen til en blodprøve.

NAESTVED: Da en 19-årig mand kaldte en politipatr­ulje for ’pansersvin’ og andre udtryk stoppede tålmodighe­den hos ordensmagt­en, og den unge mand blev bragt med til stationen for at svale af. Episoden begyndte med, at politiet fik anmeldelse om, at der blev fyret kanonslag af i et p-hus. Men da de ville standse den 19-årige i den forbindels­e, brugte han ukvemsorde­ne og blev sigtet for fornaermel­ig tiltale mod politiet. KØBENHAVN/HELLERUP: En 18-årig fra Frederiksb­erg blev natten til i går passet op og tvang ham ind i en bil. Episoden begyndte i København og maendene kørte til Hellerup, hvor den 18-årige blev tvunget til at haeve penge i en automat. To unge på 17 og 18 år blev anholdt klokken 04.06.

HJØRRING: Da en bil blev stoppet, var det tydeligt, at den 36-årige bilist var påvirket af narko. Narkometer­et slog da også ud, og da politiet visiterede manden, fandt de i hans ene sko to poser kokain.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark