Ekstra Bladet

BÅDE BLIND, DØV OG STUM

- Poul Madsen ansvarshav­ende chefredakt­ør mail: poma@eb.dk

SOM BESTYRELSE­SFORMAND for Akademiker­nes Akasse er en af de vigtigste kvalifikat­ioner åbenbart at vaere både døv, stum og blind.

BESTYRELSE­SFORMANDEN, Allan Luplau, bedyrer stadig, at han intet kendte til direktøren­s eksorbitan­te vinregning­er, fester og receptione­r.

Ekstra Bladet har ellers i ugens løb dokumenter­et, at bestyrelse­sformand Luplau sad i lystigt selskab

direktør Valentins vinkaelder og sang med i på ’Så går vi til enkebal’, alt imens vinen fra a-kassens vinpusher gled ned.

Bestyrelse­sformanden har vaeret med hele vejen

MEN DET FIK ingen advarselsl­amper til at ringe hos Luplau. Bestyrelse­sformanden fattede heller ikke mistanke, da a-kassens baggård blev pakket ind i graes, og Master Fatman spillede til direktør Valentins

Regningen er opgjort til 50 års fødselsdag.

400.000 kroner. Men det anede Allan Luplau intet om.

Direktør Valentin haevder ellers, at det var bestyrelse­n med netop Luplau i spidsen, der arrangered­e receptione­n. NU ER MICHAEL VALENTIN politianme­ldt, og Allan Luplau har hyret en informatio­nskonsulen­t til krisehåndt­ering. Det går dog ikke saerlig godt.

bad om en kommentar i ugens Da Ekstra Bladet løb, havde krisekonsu­lenten mere travlt med at fortaelle os, at bestyrelse­sformanden ikke havde fået ordentlig tid til at besvare to helt banale spørgsmål. Det ene lød: ’Hvorfor skulle a-kassen betale for direktøren­s spa-ophold?’

DETTE ER BARE endnu et eksempel på vanviddet i Akademiker­es A-kasse. Hvor meget krisekonsu­lent

i øvrigt får som telefonpas­ser, vil a-kassen Jeppesen ikke ud med.

Men fast ligger det, at det er medlemmern­e af akassen, der betaler gildet. Akademiker­e, der troede, at de betalte til egen forsikring mod arbejdsløs­hed. OG DETTE SIDSTE er den vigtigste pointe ved denne historie.

DIREKTØREN HAR forgrebet sig på medlemmern­es

et liv i sus og dus. Bestyrelse­sformanden penge og levet har vaeret med hele vejen. Det skrev jeg også sidste søndag.

Hvorefter Allan Luplau pudsede sin advokat på mig med krav om dementi.

For bestyrelse­sformanden vidste intet, som det hedder. Men faktum er, at Allan Luplau både ansatte, festede med og fyrede Michael Valentin.

KONKLUSION­EN MÅ derfor vaere den, at Allan Luplau er åbenbart døv, stum og blind. Hvis ikke, har han et endnu større problem.

Laes også reportagen på side 16-17

 ?? PRIVATFOTO ?? Allan Luplau og Michael Valentin i festligt lag.
PRIVATFOTO Allan Luplau og Michael Valentin i festligt lag.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark