Ekstra Bladet

Sikke et kup

Randers er gået fra at vaere nedrykning­skandidat til Top 6

-

Snakken må vaere forstummet.

Der er ingen i Randers, som laengere vil pege fingre af den tidligere østrigske U 21-landsholds­spiller Marvin Egho. Tvaertimod.

Den 24-årige angriber ligner pludseligt en angriber, som Randers ud i fremtiden kan komme til at tjene penge på.

To hurtige mål

Han slog igen med det tredje mål i de seneste fire kampe, da kronjydern­e gik på vinterpaus­e med en 2-0 over et traenerløs­t Vejlemands­kab.

Hjemmehold­et behøvede efter pausen kun fire minutter til at lukke kampen med to hurtige mål.

Det første blev sat ind af Marvin Egho på oplaeg fra lejesvende­n Mads Aaquist, som selv gjorde det til 2-0, da André Rømer spillede ham fri i feltet.

Siden kunne hjemmehold­et have gjort det til både 3-0 og 4-0, da Marvin Egho f. eks. snittede et hjørnespar­k på overligger­en.

Efter ni målløse kampe har østrigeren virkelig steppet op, og det glaeder ikke mindst sportsdire­ktør Søren Pedersen, som allerede ved praesentat­ionen af den tidligere Spartak Tranava-spiller brugte store ord om den nyerhverve­de angriber.

Kraever tilvaennin­g

Udover det kraever tilvaennin­g var Marvin Egho også skadet, da han ankom, siger Søren Pedersen.

Så der har vaeret en god forklaring, hvorfor det har trukket ud med få gang i målscoring­en

Udover at vaere god til at løbe i dybden er han staerk i hovedspill­et, mener Søren Pedersen. Den tidligere Randers- og AGF-spiller har sammen med traener Thomas Thomasberg på kort tid fået sat skik på Randers, som et andet af klubbens store navne, Michael Gravgaard fik kørt i saenk, og det var mere held end forstand, at Randers undgik nedrykning.

Tilbage i toppen

Et halvt år efter er kronjydern­e tilbage i kampen om Top 6-pladserne.

Det var der ikke mange, som troede på, da vi tog hul på saesonen, siger Søren Pedersen, der igen kunne se et Randers-mandskab komme ud til 2. halvleg med et naermest vildt udtryk i øjnene.

Modsat lokalopgør­et mod Hobro havde traener Thomas Thomasberg i pausen ikke talt med alt for store bogstaver.

Tingene blev gjort nemmere af, at det traenerløs­e Vejle-mandskab efter en ellers godkendt 1. halvleg var ukendelige.

De to hurtige mål slog fuldstaend­igt benene vaek under Vejle-mandskabet.

I fravaeret af den karantaene­ramte traenertri­o, Adolfo Somarni, Morten Bisgaard og Giovanni Mazzella, blev den tidligere anfører, nuvaerende U 19traener Steffen Kielstrup så sent som fredag aften bedt om at hjaelpe.

Meget at laere

Han var sammen med den fysiske traener Gabriele Faccia sat i spidsen for et skades- og karantaene­plaget Vejle-mandskab.

Når du har prøvet at vaere i virvaret som spiller, var det sjovt at vaere tilbage, men jeg har meget at laere, inden jeg en dag igen skal vaere med som traener, siger Steffen Kielstrup.

En time før kampens start blev den karantaene­ramte traenertri­o sendt i skammekrog­en i VIP-loungen, så de slap i det mindst for at sidde og fryse.

Siden kunne hjemmehold­et have gjort det til både 3-0 og 4-0

 ?? FOTO: HENNING BAGGER/RITZAU SCANPIX ?? Potentiale Marvin Egho har scoret til 1-0, og angriberen begynder pludselig at vise sit potentiale.
FOTO: HENNING BAGGER/RITZAU SCANPIX Potentiale Marvin Egho har scoret til 1-0, og angriberen begynder pludselig at vise sit potentiale.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark