Ekstra Bladet

Jeg ku’ aldrig vaere gift med mig

Jeg mødte Hans Henrik Palm for 25 år siden, da vi begge deltog i tv-programmet ’Fangerne på Fortet’. Hans Henrik er ubetinget et af de skønneste mennesker, jeg har mødt i mit liv, og derfor har jeg glaedet mig vores date! Vi mødes på PS Bar & Grill på Øst

- Tak for daten! PRIVATFOTO

Er du A- eller B-menneske?

– Jeg er udpraeget A-menneske. Jeg vågner og er i gang tidligt, også selvom jeg er kommet sent i seng. Jeg har faktisk ikke det store søvnbehov, så fem-seks timer er nok.

Synger du i badet?

– Ja, jeg kan godt få en eller anden melodi i hovedet, og så går jeg og synger den. Også selvom jeg ikke helt kan teksten. Men jeg kan egentlig godt lide at gå og nynne.

Hvad er din livret?

– Traditione­l andesteg med rødkål, en god sovs, svesker og hele baduljen.

Hvornår fik du dit første kys?

– Det gjorde jeg af Lange Lone, som boede i nummer 107, og jeg boede i nummer 105. Hun var et hoved højere end mig, men jeg kunne godt lide hende. Jeg vil tro, at jeg har vaeret en otte-ni år.

Er du troende?

– Jeg er nok ikke troende, men jeg bliver altid fascineret af at sidde i en kirke. Jeg kan godt lide roen og stemningen – isaer hvis det er en god praest. Så kan jeg godt taenke, at der er mere mellem himmel og jord.

Den lyshårede eller den mørkhårede fra ABBA?

– Den er svaer, for jeg er klart mest til mørkhårede kvinder. Men lige når det kommer til ABBA, var den lyshårede bare noget mere sexet.

Hvordan slapper du af?

– Det gør jeg hver søndag, hvor jeg altid tager afsted for at vaere alene nogle timer. Så finder jeg et åndehul, hvor jeg laeser aviser, planlaegge­r min kommende uge, og evaluerer ugen, der gik. Det er min tid helt alene, hvor jeg får samlet op.

Hvad er din største styrke?

– Jeg er god til mennesker. Jeg er god til at analysere mennesker og har ingen fordomme. Jeg kan tale med alle slags mennesker, og det har jeg fået meget ud af, både forretning­smaessigt og venskabsma­essigt. Men oplever jeg svigt fra mennesker, jeg har åbnet mig op over for, så bliver jeg benhård.

Hvad er din største svaghed?

– Fra min tid som bokser har jeg opbygget en vis form for egoisme, som ikke altid har vaeret lige charmerend­e. Det bliver også til en staedighed, som ofte går ud over de allernaerm­este, så det har jeg arbejdet meget med. Det er blevet bedre med årene.

Hvis du var en kvinde, kunne du så vaere gift med dig?

– Hvis du spørger min kone, så vil hun svare nej! Jeg har kaempe respekt for kvinder, men jeg er nok smule gammeldags i min opfattelse af et parforhold. Det må gerne vaere traditione­lt med mig som forsørgere­n. Så i forhold til at vaere gift med mig selv, tror jeg, er svaret mere et nej end et ja.

Rød- eller hvidvin?

– Rosé! Som du måske har opdaget, bliver jeg omtalt Mr. Rosé ude i byen!

En god serie eller en god bog?

– En god serie. Jeg har tidligere laest mange bøger, men det er mest blevet til brudstykke­r de sidste ti år.

Hvad har en kvinde/mand, hvis du finder hende tiltraekke­nde?

– Hun skal have humor! Det er helt afgørende, at man kan grine sammen. Hun skal have et godt smil, nogle gode øjne, og så skal hun vaere sjov. Hun skal kunne grine ad sig selv. Jeg bryder mig ikke om en kvinde, der tager sig selv alt for højtidelig­t.

Hvad vil du vaere i dit naeste liv?

– Det lyder måske lidt frelst, men skal jeg vaere aerlig, så synes jeg, at jeg har haft et helt fantastisk liv. Jeg har fire sunde børn, en skøn kone og har haft en spaendende karriere. Jeg har mødt så mange spaendende mennesker i mit liv og fået mange gode venskaber. Mit liv har vaeret fantastisk hele vejen igennem, så jeg tager gerne det samme liv én gang til!

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark