Ekstra Bladet

Jeg ved ikke, hvad der kommer til at ske

-

Kenan Kodro kom til København med store forhåbning­er og til store forventnin­ger, men hverken angriberen eller FCK har vaeret tilfredse.

Ikke siden et indhop i pokalneder­laget mod FC Midtjyllan­d 1. november har den 25-årige bosniske angriber fået spilletid, og i den sidste del af efteråret var han end ikke i truppen.

– Min situation er lidt svaer, og det var ikke noget, jeg forventede, da jeg kom. Jeg kom, fordi klubben og traeneren ønskede mig. Det var den primaere årsag.

– Desvaerre har alt aendret sig. Jeg ved ikke praecist hvorfor, men jeg har altid respektere­t traenerens valg, siger Kenan Kodro til Ekstra Bladet.

Ifølge den spanske avis La Voz de Asturias er han et emne i Sporting Gijón, der mangler en 9’er. I FCK er han i overskud, så på den måde ville et skifte give god mening.

– Når en spiller ikke spiller, så starter alle med at spekulere og tale om andre klubber. Det er helt naturligt.

– Men jeg ved ikke, hvad der kommer til at ske. Jeg kan blive, jeg kan skifte. Jeg ved det ikke. Men jeg er 25 år gammel og vil spille, siger angriberen, der kostede FCK 12 mio. kr., da han i sommer skiftede fra Mainz 05.

Frustreret

Han laegger ikke skjul på, at den manglende spilletid frustrerer ham. Den bosniske landsholds­angriber har brug for spilletid og siger, at han har arbejdet hårdt på at overbevise manager Ståle Solbakken om at bruge ham.

– Jeg har forbedret mange af de ting, han har bedt mig om. Konkurrenc­en er hård, men jeg tror på mig selv og er sikker på, at jeg kan spille godt for FC København. Men det er ikke mig, der afgør det. I fodbold kan tingene hurtigt aendre sig, så vi må se, hvad der sker. Jeg kan bare sige, at det bedste for mig vil vaere at spille.

Reelt femtevalg

Kenan Kodro er søn af den tidligere FC Barcelona-angriber Meho Kodro og er vokset op i Spanien, hvor hans kaereste stadig bor i San Sebastian. Han har fortsat tre og et halvt år tilbage af sin aftale med FC København. Aktuelt står han bag Dame N’Doye, Pieros Sotiriou og Jonas Wind i angrebskøe­n, og da også Viktor Fischer kan spille helt fremme, er han reelt femtevalg.

gisle

 ??  ?? – Konkurrenc­en er hård, men jeg tror på mig selv og er sikker på, at jeg kan spille godt for FC København, siger Kenan Kodro.
– Konkurrenc­en er hård, men jeg tror på mig selv og er sikker på, at jeg kan spille godt for FC København, siger Kenan Kodro.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark