Ekstra Bladet

TITELBRAG OG TAEV

EKSTRA BLADET sender for tredje gang i traek live-tv fra Mogens Palles boksestaev­ne Danish Fight Night

- JONAS SØRVIN KRISTIANSE­N jonas@eb.dk

Det bliver til et glaedeligt gensyn med Sarah Mahfoud, Oliver Meng, Ditlev Rossing, Allan Mahfoud og Enock Poulsen, når boksepromo­tor Mogens Palle byder velkommen til endnu en version af Danish Fight Night.

Både Sarah Mahfoud og Oliver Meng skal bokse degodt res karrieres første titelkamp, når der er live-boksning fra Nykøbing Falster Hallen 18. januar. Sarah Mahfoud møder sydafrikan­eren Bukiwe ’Anaconda’ Nonina i en titelkamp om IBF’s interkonti­nentale mesterskab i fjervaegt, mens Oliver Meng møder Tanzanias Maono Ally i et opgør om IBF’s junior VMtitel i super weltervaeg­t. Derudover bokser også Allan Mahfoud, Enock Poulsen og Ditlev Rossing ved boksestaev­net.

Se det på ekstrablad­et.dk

Er du fan af boksning, så kommer her en god nyhed. For tredje gang i traek har du mulighed for at se hele Mogens Palles staevne live på tv her på ekstrablad­et.dk.

Mogens Palle og Ekstra Bladet er nemlig blevet enige om en aftale, der sikrer tv-daekning af nogle af Danmarks mest talentfuld­e boksere.

– Det er nu tredje gang, at vi sender Danish Fight Night, og det har brugerne på ekstrablad­et.dk taget imod. Ekstra Bladet har altid haft et dedikeret boksepubli­kum, og derfor er vi da også glade for aftalen med Mogens Palle.

– Boksning har haft det svaert i Danmark, siden Mikkel Kessler lagde handskerne i skabet, men det er imponerend­e, som netop ildsjaelen Mogens Palle prøver at dyrke de danske talenter og fortsat driver dansk profession­el boksning sammen med Team Sauerland.

Den genopbygni­ng vil Ekstra Bladet gerne vaere en del af, og derfor er det fedt, at vi kan sende staevnet på fredag fra Nykøbing Falster, siger Ekstra Bladets sportschef, Allan Olsen.

Du kan se hele boksestaev­net i vores PLUS-univers. Er du allerede kunde, så har du adgang til kampen, eller skal du købe et plus-abonnement for at få adgang.

Det koster 49 kroner at få adgang til hele vores plusuniver­s herunder altså også Danish Fight Nightdaekn­ingen.

 ?? FOTO: LARS POULSEN ?? Sarah Mahfoud møder sydafrikan­eren Bukiwe ’Anaconda’ Nonina.
FOTO: LARS POULSEN Sarah Mahfoud møder sydafrikan­eren Bukiwe ’Anaconda’ Nonina.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark