Ekstra Bladet

MESTER-MINDER:

Caroline Wozniacki har ladet Rod Laver Arena fylde sig op med begejstrin­g over at skulle forsvare sin største titel

- FOTO: ROGER PARKER

For her er hun trådt ind på et af verdens største tennisanla­eg og kan praesenter­e sig som forsvarend­e mester. Som grand slam-vinder. Og følelsen fik ekstra kraft, da hun indledte ugens traening inde på den bane, hvor hun finalebese­jrede Simona Halep.

– Det var en rigtig god følelse at komme ind på Rod Laver Arena til min første traening, siger hun med et naesten drømmende blik.

– Der er mange gode minder derinde. Jeg er bare godt tilpas og føler mig hjemme på banen.

– Den passer godt til mit spil, og det er fedt at taenke tilbage på de to uger, jeg havde sidste år. Det er meget specielt.

– Det kom ikke så meget, da jeg gik ind på banen. Det var mere, da jeg stod og slog til bolden og kom til at taenkte: ’Okay, det her er altså meget fedt’.

– Det er også en speciel følelse at gå rundt på anlaegget. Mine billeder haenger jo lidt over det hele. – Jeg tror mest, jeg er glad og begejstret for at vaere tilbage.

– Det er få, der kan sige, at de har vundet her og få lov til at forsvare deres titel.

– Det er klart, at man altid er lidt nervøs for at skulle ud at spille, men på det punkt tror jeg, det er ligegyldig­t, om man er forsvarend­e mester eller ej. Fordi det er en grand slam.

– Men samtidig føles det bare fedt at vide, at man har vundet her før, og at man kan gøre det igen, siger Caroline Wozniacki, der får en massiv reminder, når hun mandag morgen dansk tid åbner turneringe­n samme sted.

Sammen med Federer

Hun indleder således aftenprogr­ammet i primetime, før den forsvarend­e mester hos herrerne, den schweizisk­e superstjer­ne Roger Federer, tager over.

– Det er jo helt fantastisk at vaere sammen med ham på programmet. Han er et ikon. Så det er en god fornemmels­e.

– Det var fedt, at han vandt samme år, som jeg gjorde.

– Det gjorde det lidt specielt at stå der sammen med ham, siger Caroline Wozniacki, der i første runde møder belgiske Alison Van Uytvanck.

Det er også en speciel følelse at gå rundt på anlaegget. Mine billeder haenger jo lidt over det hele

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark