Ekstra Bladet

Danmark-Tunesien blev spillet efter avisens deadline. Laes mere på ekstrablad­et.dk

Niklas Landin Mads Mensah Nikolaj Markussen

- FOTO: MADS CLAUS RASMUSSEN/RITZAU SCANPIX

1

Thierry Omeyer har betydet utroligt meget for håndbolden­s historie og vundet et hav af titler, og så er der Tomas Svensson, der også har vundet en masse – og som jeg har haft en masse med at gøre her på landsholde­t. Så er der Kasper Hvidt, Sterbik … Jeg synes ikke, der er én, der rager op lige nu. De fleste har deres momenter eller perioder, hvor de er bedst, men jeg kan ikke naevne én, der klart er foran de andre.

2

OL-guld! 1

Der er jo mange. Jeg napper i vilkårlig raekkefølg­e Nikola Karabatic, Mikkel og Andy Schmid. Det er sateme et taet felt, men jeg vil nok også pege på Luka Cindric. Han er virkelig dygtig. 2

OL er nok den største oplevelse. Den er svaer at toppe, selv om de to mesterskab­er i klubben også var store på en anden måde. OL er kort og intenst, et mesterskab er arbejde over et helt år. Men OL er nok lige et mulehår foran. 1

Sander Sagosen fra Norge er en fantastisk spiller. Det, han laver sammen med Mikkel Hansen i Paris, er stor kvalitet. Han er en meget komplet spiller. Han er en nydelse.

2

Det var rigtig sjovt at vaere med til at vinde EMguld i 2012. VM i 2013 var også en god oplevelse lige indtil vi skulle spille finale. Champions League-finalen med Atletico Madrid står også højt på listen, selv om vi tabte. Men bare det at vaere i Final 4 i Køln var en fantastisk oplevelse.

 ?? FOTO: LISELOTTE SABROE/ RITZAU SCANPIX ??
FOTO: LISELOTTE SABROE/ RITZAU SCANPIX
 ?? FOTO: MADS CLAUS RASMUSSEN/RITZAU SCANPIX ??
FOTO: MADS CLAUS RASMUSSEN/RITZAU SCANPIX
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark